Pentru ea

#jeansi #pantaloni din piele #garderoba 2015 #tinute 2015 #fusta creion #camasa alba

Si garderoba clasica se schimba. Iata ce se poarta in 2015

Esti adepta stilului clasic? Ei, bine, afla ca si acest gen de imbracaminte sufera modificari de la un an la altul, chiar daca nu este vorba despre transformari radicale. Iata cu ce vine nou 2015 in ceea ce priveste tinutele considerate drept clasice.

Jeans



Anul acesta, jeansii boyfriend, care, sa fim sinceri, nu sunt modelul care flateaza orice silueta, au fost redefiniti. Designerii i-au rafinat, iar ceea ce a iesit este o pereche de blugi cu talie inalta, cu piciorul drept sau usor evazat spre glezne, cu cusaturi albe si detalii bine definite. Un pantalon din denim de inalta clasa.

Camasa alba



Se stie ca nu exista femeie care sa iubeasca stilul clasic si care sa nu aiba in garderoba cel putin o camasa alba. Doar ca anul acesta, camasa e fie semitransparenta, fie mai mult o rochita mini, cu broderii, dantelarie sau cu volane asezate cat mai fistichiu. Poart-o cu negru, cu jeansi sau in combinatie cu catifea pentru un impact cat mai puternic.

Fusta-creion

Anul acesta, se poarta fusta creion midi, petrecuta, din tesaturi moi sau din sifon transparent. Este foarte sexy si copiaza modelele anilor '70.

Cluch



Un cluch subtire negru sau bleumarin este un must have pentru orice garderoba. 2015 vine cu un update: flori mari, ultracolorate, care sa atraga atentia. In schimb, daca marsezi pe tipul de tinuta de seara discreta, atunci alege un cluch holografic, precum cele create de Christopher Kane, sau unul in stil origami marca Stella McCartney.

Perle

Tot printre accesoriile clasice se numara si perlele. Anul acesta nu mai e vorba despre siragul de perle obisnuit, ci despre piese supradimensionate. Inelul cu o singura perla mare sau colierul la baza gatului care nu are mai mult de doua perle de o parte si de alta sunt accesoriile in trend anul acesta.

Pantalonii din piele



Pantalonii din piele au in 2015 o taietura lejera, cu talia pe elastic. Tot in materie de pantaloni din piele se poarta si cei cu croiala slim, pe gamba, dar usor mai larga in partea superioara, pentru un plus de comoditate.

Mocasinii

Continua sa se poarte si mocasinii, insa de aceasta data ei sunt accesorizati cu mici detalii metalizate, precum lanturi sau catarame discrete.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare