Pentru ea

#tinute studente #tinute de toamna #shopping list #studente

Shopping list: cele mai populare 3 produse toamna asta pentru studente!

Inceputul anului academic a debutat, pentru cele mai multe studente, cu o sesiune de cumparaturi serioasa. Acestea s-au pregatit cum se cuvinte de un sezon plin de noi provocari si si-au dorit sa arate cat mai bine trecand peste ele cu brio!

Asadar, pe langa rechizite, fetele si-au reinnoit garderoba cu piese noi, adecvate atat temperaturilor de afara, cat si tinutelor potrivite pentru orele de curs. Comerciantii au inregistrat cresteri semnificative in luna septembrie la anumite categorii de produse, care s-au bucurat de un succes rasunator. In fiecare toamna, se da startul unui alt fashion trend, ce contine articole clasice reinterpretate, pentru ca fiecare domnisoara sa straluceasta chiar si in outfit-uri de zi cu zi!

Iata ce s-a aflat pe lista de cumparaturi a studentelor in prima luna de toamna

Blugi

Asa cum era de asteptat, popularitatea jeansilor nu a scazut nici in acest sezon. Practici si versatili, acestia pot fi integrati in tinute diverse. De asemenea, si rezistenta sporita in urma purtarilor frecvente contribuie foarte mult la alegerea lor pentru noul an scolar. Cele mai vandute modele de blugi pentru dama au fost mom-jeans si skinny. Cei dintai isi au inspiratia in pantalonii din denim aparuti in anii 80 si 90, cu o talie inalta, ingusta si un croi generos in zona soldurilor, feselor si al coapselor. In prezent, acestia reprezinta o alegere frecventa in randul tinerelor, fiind potriviti in outfit-uri vintage ori urban fashion. Sunt purtati, in general, impreuna cu top-uri scurte sau pulovere oversized. Skinny jeans, dupa cum spune si numele, sunt pantaloni ce se muleaza perfect pe forma picioarelor, ceea ce ii face perfecti pentru foarte multe look-uri distincte.

Camasi

Camasile reprezinta o alegere excelenta pentru orele de curs, pentru ca ofera un aer serios si evidentiaza silueta intr-un mod placut. Pot fi imbracate impreuna cu o pereche de blugi, dar si cu pantaloni mai eleganti ori cu fuste. Poti sa gasesti si tu modele diverse de camasi pentru femei pe site-ul Atmospherefashion.ro, atat pentru un look de zi, cat si de seara! In prezent, cele mai multe reprezentante ale sexului feminin poarta aceste articole in combinatie cu fustele creion, asociere care pune in valoare forma corpului frumos si discret.

Ghete

Pentru ca temperaturile au scazut vertiginos in prima luna de toamna, o alta categrie de produse care s-a bucurat de un real succes este cea a incaltarilor specifice acestui sezon, si anume, ghetele. De la modele casual, pana la cele elegante, cu toc gros, stocurile s-au epuizat rapid, atat in magazinele fizice, cat si cele online. In lunile urmatoare, se preconizeaza o situatie asemanatoare in ceea ce priveste cizmele si bocancii de iarna!

Care sunt articolele care s-au aflat pe lista ta de cumparaturi in luna septembrie?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare