Pentru ea

#tinute sexy #moda #stil chic

Cum sa te imbraci ca sa nu pari prea inalta

Fotomodelele si o mica parte a vedetelor de la Hollywood nu se incadreaza in categoria majoritara a femeilor mignone. Vedetele inalte, insa, se bucura de sfaturile vestimentare ale unor specialisti si arata mereu impecabil. Ce ar trebui sa stii si tu din punct de vedere vestimentar, daca te incadrezi in categoria femeilor inalte, afla in continuare!


1 Asigura-te ca alegi bluze pe masura ta


Atunci cand mergi la cumparaturi, este important sa te asiguri ca bluzele pe care le alegi iti vin perfect. Cu alte cuvinte, ca sunt suficient de lungi si ca se asaza pe trup intr-un mod flatant. Cere intotdeauna sfatul vanzatoarei si nu te lasa pacalita de ultimele tendinte in moda; nu tot ceea ce este in voga te si avantajeaza!


2 Pantalonii evazati sunt alegerea ideala


Daca esti inalta, nu ai cum sa dai gres daca alegi o pereche de pantaloni evazati. Explicatia consta in faptul ca iti echilibreaza proportiile trupului si iti acopera eficient piciorul. Totodata, este important sa nu alegi pantaloni cu talie foarte joasa, intrucat nu te avantajeaza, facandu-ti trunchiul sa para prea lung, in detrimentul picioarelor.


3 Alege cu incredere rochii maxi si culori intense


Atat rochiile lungi, cat si culorile intense sunt aliatii tai de nadejde! Daca o femeie mignona risca sa arate ciudat intr-o rochie lunga pana la pamant, pe tine te avantajeaza intotdeauna. Varianta ideala ramane o rochie lunga, intr-o culoare intensa (precum turcoazul). De asemenea, bluzele in nuante aprinse reprezinta alegeri excelente daca esti inalta.


4 Nu te sfii sa porti tocuri inalte


Femeile inalte se simt adesea stanjenite sa poarte tocuri. Ia exemplul fotomodelelor si al altor vedete inalte si poarta cu incredere pantofi cu toc atat de inalt pe cat iti doresti! In acest fel, vei invata sa ai mai multa incredere in tine si sa iti accepti corpul.


5 Bijuteriile impunatoare sunt prietenele tale


O femeie inalta poate purta intotdeauna bijuterii mari, impunatoare, fara nicio problema. Colierele mari, inele supradimensionate, bratarile groase - toate aceste accesorii te avantajeaza si nu iti transforma tinuta intr-una incarcata, tocmai pentru ca esti inalta.



Foto: bohomarketblog.com, bettyconfidential.com, megadresses.com, bombod.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare