Pentru ea

#reduceri haine #vara 2011 #Zaza Boutique #magazin de haine # magazina online # haine vara

Sfatul saptamanii de la Zaza Boutique: Ultima runda de shopping de vara

 

Sau mai bine zis “Cine-i destept isi face iarna sanie si vara car”. Pe aceasta tematica am zis sa va tentam cu ultimele zile de reduceri pe Zaza Boutique. Deja toata lumea vobeste de ploioasa si innorata toamna, dar de ce sa nu ne mai rasfatam?! Afara soarele este inca prietenul nostru, serile sunt din ce in ce mai placute si canicula ne-a lasat in pace. Asa ca eu zic sa refuzam venirea toamnei macar inca cu cateva saptamani. Sa ne uitam relaxate printre rafturile verii si sa profitam de lichidarile de stoc, iar vara urmatoare o sa ne multumim! V-am pregatit mai jos o selectie de modele ramase in stoc, in marimi limitate, la preturi foarte mici.

 

(Rochie Tenerife, Bluza Tunica, Rochie Joy)

Fusta cu buline a fost la mare cautare in aceasta vara si cu siguranta isi va mentine trendul si in vara 2012 . Intotdeauna va fi un imprimeu vesel ce denota optimism si care poate fi combinat atat in tinute mai traznite cat si clasice. Cu siguranta nu ne vom intalni prea curand cu fuste la doar 33 de lei!

 

Rochiile lungi au facut furori in aceasta vara, cu tot felul de imprimeuri . Daca vrei sa afli mai multe sfaturi legate de ce model de rochie lunga ti se potriveste, poti citi pe larg articolul de pe blogul nostru, Zaza Boutique Blog. Imi place mult sa port rochii lungi pentru ca imi da o stare de libertate si lejeritate. Nimic mai placut, mai ales pentru o iesire de seara cu prietenii pe o terasa. Mai sunt doar cateva exemplare din minunatele rochite si pretul este cat se poate de atragator: rochie lunga de vara cu 58 de lei!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului