Pentru ea

#seturi guess #ceasmania #guess

Seturile guess, special create pentru tine!

Luna martie este luna femeilor, este luna sexului frumos, luna culoriilor, si a florilor.

Primavara aduce culoare in viata, un aer proaspat cald, si ne indeamna spre schimbari, cu venirea unui nou anotimp simtim de cele mai multe ori nevoia unei schimbari de look, sau o schimbare totala a garderobei. Lasam deoparte hainele groase, grele si inchise la culoare si le facem loc celor vaporoase si colorate vesel.

Culorile calde si deschise ca si nuanta sunt de cele mai multe ori preferatele tuturor in anotimpuri ca primavara, vara, din anumite puncte de verdere, deoarece, razele soarelui vor cadea mult mai bine pe o haina vaporoasa si deschisa la culoare, vara nu putem purta haine inchise la culoare din cauza caldurii si a soarelui care ne va incalzi mult mai rau daca purtam culori inchise ca negru, grena, etc, iar primavara pur si simplu simtim nevoia sa fim in cooncordanta cu anotimpul si sa optam pentru culori calde si diverse.

In materie de accesorii preferintele se indreapta tot spre cele colorate, sau deschise la culoare, deoarece atunci cand accesorizam o tinuta o facem pentru a incadra tinuta intr-un anumit mediu, intr-o anumita categorie, si atunci pentru tinuta formata din elemente de culori si nuante deschi8se nu putem alege o accesorizare intunecata si sumbra, din contra pentru una vesela, colorata, diferita.

Ceasurile sunt reprezentative atat pentru utilitatea lor cat si pentru folosirea acestora drept accesorii. Nu ezitati sa va acchizitionati ceasuri diferite si sa le incadrati in tinute drept accesoriu, deoarece acesta este un accesoriu ce nu trece neobservat, cu toate ca este purtat zilnic, daca acesta este privit si folosit ca un accesoriu il puteti asorta si integra in tinutele dvs, avand astfel un rezultat pozitiv.

Guess Romania va pune la dispozitie seturi formate dintr-un ceas si o bratara, un colier, un inel sau o pereche de cercei, in functie de modelul ceasului perfecte pentru primavara acestui an, dat fiind ca atat ceasurile cat si produsul cadou cu care vine sunt ori in culori vesele oei de culori deschise ca alb.

Modelele ceasurilor difera, gasiti ceasuri cu un design simplu, in combinatii de culori calde, un ecemplu ar fi alb cu auriu, argintiu, de asemenea o sa gasiti modele cu motive florale in interiorul cadranului, sau pe suprafata totala a ceasului.

Bijuteriile cu care vin la pachet ceasurile sunt de asemenea speciale, bratariile si colierele sunt formate din triunghiuri umplute cu pietricele de diferite culori, iar inelele si cercei sunt de modele diferite si pe nuante diferite, cerecei exceleaza prin simplitatea si finetea lor, iar inelele sunt destul de complexe, fiind de marimi mari si cu pietre stralucitoare pe suprafata vizibila, de deasupra degetului, dar care sunt gata a fi purtate cu tinute elegante, de seara si nu numai.

O sa gasiti si ceasuri barbatesti, de modele si stiluri diferite, cele din primavara acestui an primeaza prin simplitatea modelului, au un design clasic, dar sunt si ceasuri sport ce au un design mai complex, le gasiti pe culori si nuante diferite, asadar cu siguranta ve-ti gasi unul potrivit preferintelor voastre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului