Pentru ea

#push up pesterior #sutiene push up #lenjerie modelatoare

Trucuri care te fac sa arati ca un fotomodel

Lucrurile pe care le imbraca o femeie ii pot afecta comportamentul. Aceasta este concluzia unui studiu aparut in publicatia “Daily Mail”, care a fost efectuat de  cercetatorii Universitatii din Manchester, Marea Britanie, si care au concluzionat ca femeile care apeleaza la push up au cu 75% mai multa incredere in ele.

“Studiul a aratat ca purtarea sutienului push-up are un important efect asupra comportamentului non-verbal, iar acest efect e strans legat de nivelul increderii in sine. si stim ca increderea are impact asupra performantei, atat la serviciu, cat si in viata personala", a spus p rofesorul de psihologie Geoff Beattie

“Societatea pune o presiune uriasa asupra noastra pentru a arata intr-un anume fel, iar asta influenteaza perceptia femeilor asupra corpului lor, afectandu-le negativ increderea in ele. Prin acest studiu nu am dorit sa aflam ce spun femeile despre cum se simt cand poarta push-up, studiul s-a axat chiar pe atitudinea pe care ele au avut-o si pe indicatorii de la nivelul subconstientului, care sunt mai relevanti", a adaugat profesorul.

Studiile mai arata ca decolteele ravasitoare ale femeilor sunt benefice si pentru sanatatea barbatilor. Un studiu al cercetatorilor germani si publicat in “New England Journal of Medicine” a demonstrat ca barbatii care si-au facut un obicei din a privi sanii femeilor, fara sa faca insa o obsesie din asta, traiesc mai mult decat cei pentru care dotarile semenelor lor nu prezinta un interes aparte.

“Doar 10 minute de privit nurii unei femei bine dotate sunt echivalentul a 30 de minute de aerobic”, sustine Karen Weatherby, unul dintre medicii din echipa care a efectuat studiul. Cercetatorii au observat ca barbatii care obisnuiesc sa priveasa sanii femeilor au tensiunea arteriara si pulsul mai lente, ca in momentele de relaxare.

Cresterea increderii in sine a femeilorsi beneficiile pentru sanatatea barbatilor sunt motive serioase pentru care doamnele ar trebui incurajate sa apeleze la sutienele cu push up, in conditiile in noi modele de lenjerie aproape ca nu se simt, au efectele dorite si costa si putin! Sutienul push-up cu snur, din silicon, cu decolteu adanc adera la corp intr-un mod extrem de confortabil, deoarece interiorul este acoperit cu silicon de tip medical (poliolefinic) pana in margine. Este un sutien fara bretele, brose sau cusaturi. Deschiderea aripilor preia surplusul de tesut adipos lateral. Siliconul de pe partea interioara este perfect adaptat la forma sanilor, in special cand utilizati articole de imbracaminte low-cut cu decolteu adanc, rochii de seara fara spate sau cu bretele, topuri, rochii de seara fara umeri. Pe site-ul Teamdeals.ro, pretul sutienului push-up cu snur, din silicon este redus de la 59 RON la 27 ron. In situatia in care iti doresti mai multe culori, poti opta pentru oferta pentru doua sutiene push up la pret de 49 lei!

Modele de sutiene cu push up de ultima generatie pot avea functii duble: ridica sanii si va corecteaza postura in acelasi timp, pastrand spatele in pozitia corecta. Iata cat costa Chic Shaper Push Up!

Pentru a fi cu adevarat ravasitoare, doamnele care vor sa-si evidentieze talia si sa-si “mascheze” abdomenul si soldurile pot apela la lenjeria modelatoare cu talie foarte inalta! Pretul il gasesti aici.

Tot cu ajutorul unei piese de lenjerie intima poate fi “ridicat” si posteriorul. Lenjerie intima push-up pentru un posterior ferm o agasesti costa 27 RON!

Sursa foto: teamdeals.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului