Pentru ea

#redeschidere magazine #magazine

Se redeschid magazinele de Tommy Hilfiger. Unde poti merge la cumparaturi

Magazinele Tommy Hilfiger din Romania se redeschid incepand cu data de 15 iunie 2020, urmand sa isi intampine clientii cu cele mai noi colectii si reduceri speciale pentru a celebra momentul. Masuri de siguranta au fost, de asemenea, luate pentru starea de bine si sanatatea clientilor.

Tommy Hilfiger anunta cu bucurie redeschiderea magazinelor sale in Romania. Dupa trei luni in care magazinele au fost inchise din motive de siguranta, brandul american revine cu surprize, oferte si masuri de igiena sporite adaptate situatiei actuale pentru a-si intampina vizitatorii si cumparatorii cu bratele deschise, in deplina siguranta. Sanatatea clientilor si a personalului sau ramane o prioritate, in timp ce comunitatile sunt intampinate din nou in magazine. Actionand in conformitate cu liniile directoare prescrise de autoritatile romane, se vor pune in aplicare masuri de precautie stricte in toate magazinele Tommy Hilfiger redeschise in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Sibiu si Cluj, pentru a oferi cea mai sigura imersiune in lumea Tommy Hilfiger.

Cu ajutorul colectiilor recente Tommy Hilfiger, clientii se pot bucura din nou de experienta imersiva in lumea plina de stil si culoare a modei. Astfel, tonul unei veri cool, in siguranta este dat de colectiile principale Tommy Hilfiger pentru Femei si Tommy Hilfiger pentru Barbati, precum si Tommy Hilfiger Tailored si Tommy Jeans impreuna cu binecunoscutele colectii-capsula TommyXLewis si TommyXMercedes care propun un stil relaxat si o gama variata de piese vestimentare potrivite pentru orice moment al zilei.

Patrunzand in spiritul de pionierat al Americii moderne, colectiile Tommy Hilfiger pentru Femei si  pentru Barbati celebreaza patrimoniul nautic si indreptat spre utilitate al brandului cu un twist modern. Siluetele atemporale primesc, astfel, o imbunatatire tehnica prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, in timp ce noul TH Cool confera proprietati de absorbtie a umiditatii si racire articolelor vestimentare din colectii. Stilurile iconice din denim sunt finisate folosind tehnici cu impact redus care necesita mai putina apa si energie, iar modelele de inspiratie nautica fuzioneaza cu imprimeurile de patrimoniu pentru a celebra ADN-ul brandului.

In acelasi timp, colectia Tommy Jeans celebreaza cea de-a 35-a aniversare a brandului printr-o coliziune de norme practice si detalii tehnice cu ADN-ul clasic american al marcii. Imprimeurile all-over de inspiratie camuflaj, cu evidentierea prin culori pop sau detalii provocatoare adauga un twist rebel. Moda devine functionala cu elemente de utilitate si finisaje miDori® care ofera proprietati de absorbtie a umiditatii. Modelele clasice din denim sunt reimaginate in siluete noi, incluzand blugi tip carpenter cu talie inalta, blugi kick flare inchisi cu capse si blugi Dad cu model tip salt-and-pepper. Elementele sustenabile sunt prezente prin stiluri de denim 100% reciclate, bumbac elastic cu elastan reciclat si fire realizate din sticle de plastic reciclate.

Nici rebelii nu au fost uitati. Pentru o vara pe gustul acestora, Tommy Hilfiger a pregatit impreuna cu Lewis Hamilton o noua colectie-capsula TommyXLewis. Piesele acesteia pot fi combinata intr-un mod care sa functioneze pentru toata lumea. Colectia include imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Toate acestea, dar si multe altele vor fi din nou disponibile spre cumparare in magazinele Tommy Hilfiger din Romania incepand cu data de 15 iunie 2020, cand brandul asteapta cu bucurie sa isi intampine din nou cu bratele deschise, dar in deplina siguranta, clientii si personalul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului