Pentru ea

#rochii Versace #Saptamana modei haute couture #rochii dior #saptamana modei paris

Saptamana modei haute couture. Creatiile la care orice femeie viseaza

Parisul este Capitala Modei saptamana aceasta, iar fiecare femeie isi doreste sa afle ce creatii propun designerii celebri... Mai ales ca Dior si Versace au prezentat anul acesta tinute haute-couture ce pot fi purtate usor in societate, nu doar la ocazii speciale.

Extrem de asteptata a fost anul acesta colectia casei Christian Dior, prima de la plecarea directorului sau de creatie, belgianul Raf Simons, care si-a deschis propria firma. In ciuda acestei “despartiri”, Dior a prezentat o colectie in care a pastrat naturaletea si eleganta, dedicand creatiile femeilor pariziene, cunoscute prin stilul spontan si relaxat, dar cu un accentuat gust pentru moda de lux.

Modelele au purtat rochii din voal, fuste lejere cu volane sau cu despicaturi si sacouri elegante.

Si Atelier Versace a prezentat rochii care lasa la vedere frumusetea feminina, “folosind” crapaturi generoase pentru rochiile din satin sau dantela ornate cu broderii.

Si rochiile creatoarei Elsa Schiaparelli scot in evidenta feminitatea: tesaturi naturale, dezgolite uneori prin jocul transparentelor sau impletiturile fine care pun in valoare bustul...

Schiaparelli a ales sa imbine cele doua pasiuni ale, designul si gastronomia, imprimand pe rochiile lungi cu coada homari, legume si fructe. Aceeasi idee a pastrat-o si in ceea ce priveste accesorile: brose in forma de inima ornate cu creveti, iar pantofii, T-Bar, au fost decorati cu legume.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare