Pentru ea

#incaltaminte romaneasca #sandale garkony #sandale cu bareta #sanda din piele #sandale de ocazie #sandale elegante

Sandalele Garkony, noua moda a verii

Vara a venit, asadar e randul picioarelor sa se rasfete. Garkony a lansat pentru acest sezon o linie de sandale senzationale, care te vor face sa atragi toate privirile. De la sandale din piele cu talpa joasa, pana la sandale elegante, ai o multime de modele din care sa alegi.

Sandale cu talpa joasa

Viata femeii moderne presupune activitate continua si multa miscare, motiv pentru care incaltamintea trebuie de cele mai multe ori sa fie extrem de comoda pentru a-ti permite sa te concentrezi pe ceea ce e cu adevarat important. Garkony-shop.ro iti propune o paleta larga de sandale cu talpa joasa potrivite atat unei tinute elegante, cat si unei perechi de jeans.

Spre exemplu, sandalele Cleopatra, realizate din piele naturala neagra si aurie, au un toc de doar 1,5 centimetri inaltime si calcaiul acoperit, ceea ce le transforma in incaltamintea ideala pentru o zi in care esti mai tot timpul in picioare si pe fuga dintr-un loc in altul.

Sandale cu toc

Pentru o tinuta office ori daca esti dependenta de incaltamintea cu toc poti opta pentru o pereche de sandale elegante din piele. Pe site-ul garkony-shop.ro vei gasi o multime de modele potrivite pentru toate tipurile de tinute, astfel incat cu siguranta iti va fi dificil sa te opresti la o singura pereche. De la sandale din lac, la sandale cu imprimeu si intr-o multime de culori, pur si simplu vei iubi modelele de sandale de ocazie Garkony.

Stiai ca anul acesta se poarta franjurile si ciucurii? Ei bine, un astfel de trend nu poate fi ratat, iar Sandalele cu imprimeu scotian si cu franjuri Clara sunt exact ceea ce ai nevoie. Sunt sandale elegante, pe care le poti purta atat la o fusta creion, la una clos sau chiar si la un pantalon.

Si cum o pereche de incaltaminte nude nu trebuie sa iti lipseasca din pantofar, Garkony propune sandalele din lac nude Elle, cu o platforma de 2 centimetri si cu un toc subtire care ii confera o alura sofisticata, putand fi adaptate la o multime de tinute. Acelasi model il vei gasi insa pe site si in variantele roz, rosu sau galben.

Pentru o pereche de jeansi, in schimb, poti opta pentru variantele de sandale cu calcaiul inchis si cu toc gros, de 8 centimetri inaltime, imbracat in piele naturala. Opteaza pentru modelul de sandale Print Sarpe Betsy si te vei simti senzational cat e ziua de lunga.

Daca esti adepta unui stil extravagant, atunci cu siguranta sandalele cu toc curbat Atena iti vor starni imediat interesul. Este vorba despre un model exclusivist, confectionat manual in doua culori – alb-negru –, cu piele atat la exterior, cat si la interior. Forma inedita a tocului face din acest model de sandale unul cu care nu vei trece neobservata.

Un model elegant este si perechea de sandale argintii Celeste. Au un toc gros, ceea ce le face usor de purtat chiar si o zi intreaga. Bretelele subtiri accesorizate cu cateva siluete de fluturasi le transforma intr-o pereche de sandale foarte delicate si feminine.

Viziteaza magazinul online garkony-shop.ro si vei descoperi o multime de alte modele de sandale din piele produse in Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului