Pentru ea

Sandale moderne, pentru picioare frumoase!

Pentru a va evidentia feminitatea, in acest sezon este indicat sa optati pentru o incaltaminte fina si foarte eleganta. Cuvantul de ordine in materie de sandale este: lejeritate! Asa ca daca vreti sa fiti chic fara sa purtati tocuri extem de inalte, nu trebuie decat sa faceti alegerea potrivita!

 

Sandale „Fluture”

Incaltata cu aceste sandale vei straluci si picioarele tale vor fi remarcate fara doar si poate. Daca vrei sa iti cuceresti sau recuceresti partenerul intr-o seara romantica, opteaza pentru o astfel de pereche de sandale!

Sandale albastre

Acest tip de incaltaminte din piele intoarsa bleu iti accesorizeaza tinuta, dandu-ti o nota estivala. Pe malul marii, la o petrecere pe nisip cu o rochie alba vei face furori...

Slapi cu… diamante

Vei fi atat de eleganta cu acesti slapi incrustati cu mici pietre. Cu aceasta pereche vei starni invidie printre toate „vecinele” de la plaja .

Sandale „Chic”

Sunt perfecte pentru o seara imbracata elegant! Sandalele „Chic” se potrivesc cu o rochie scurta neagra, pe care cu siguranta o ai in garderoba, nu?

Sandale crem

Sa nu ai impresi ca sunt sandale pentru fetite doar pentru ca sunt accesorizate cu pietre in forma de pisicuta. Cu o rochie alba vaporoasa de tip toga te vei simti minunat in serile frumoase de vara.

Sandale originale

Daca esti o impatimita a modei nu poti terce cu vederea peste aceste sandale superbe, pline de originalitate. Este o mare tendinta a verii, datorita designului deosebit cu care te vei face remarcata oriunde vei merge.

Sandale „Etnic”

Spiritul etnic sic, un must-have al sezonului, se regaseste in acest model de sandale romane accesorizate cu margele si perle. Daca vreti sa fiti trendy dar sa va simtiti confortabil nu ezitati si alegeti o pereche de sandale „Etnic”.

Sandale aurite

Cu o rochie eleganta si feminian, vei fi o mica printesa. Cu picioarele goale in aceasta superba pereche de sandale „bijuterie” (albe sau negre, in functie de ce preferi) te vei simti minunat.

Sandale „Pocahontas”

Cu aerul lor subtil de Pocahontas, aceste sandale se vor asorta perfect cu o pereche de jeans. In „jungla” urbana, vei fi cea mai frumoasa.

Sandale metalizate

Cu nuantele de gri si albastru metalizat, acest model se potriveste perfect pentru o seara trendy. Asa ca daca vrei o alura rebela nu mai sta pe ganduri, mergi in cautarea lor.

Sandale „Crocodil”

Aceste sandale romane au fost create printr-un amestec de eleganta, originalitate si umor. Mai ales daca adori imprimeurile de crocodil, inseamna ca te vei simti minunat incaltata intr-o astfel de pereche.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare