Pentru ea

#sandale # sandale 2012 #sandale gladiator # sandale cu toc

Sandale in voga pentru vara 2012

Vara anului 2012 aduce in viata iubitoarelor de moda mult confort si culoare. Asa pot fi definite cele mai multe stiluri de sandale in voga pentru sezonul cald care abia a inceput. Modele inedite, materiale usoare si neconventionale, barete la nivelul gleznei si platforme ametitoare, toate acestea completeaza lista recomandarilor pentru incaltamintea anotimpului insorit.

Inspira-te din lista celor mai frumoase sandale in voga de primavara si vara, de la tocuri-espadrila pana la talpile plate, comode si delicate.
 

Sandale impletite


Nimic nu iti inspira mai multa pofta de soare si plimbare in vantul placut de vara decat sandalele impletite. Anul acesta, designul de acest tip este mai modern decat niciodata, mai ales daca alegi culori deschise si optimiste, precum combinatii de bej-verde, crem-oranj sau ivoar-rosu.



foto : ivstatic. com
 

Sandale gladiator


Sandalele de inspiratie romana fac un pas inainte si ne amintesc de tinuta gladiatorilor, un stil indraznet si rebel, foarte popular in primavara 2012. Poarta-le impreuna cu piese vestimentare grunge si aliniaza-te instant tendintelor.



Foto: ivstatic.com
 

Sandale cu ciucuri


Stilul retro isi mentine popularitatea in randul tendintelor in curs, motiv pentru care sandalele cu ciuciuri trebuie sa se numere printre noutatile sezonului primavara aceasta. Alege un astfel de model cu tocuri conice si siret, in nuante neutre, sobre.



Foto: ivstatic.com
 

Sandale cu talpa espadrila


Au fost extrem de iubite si vara trecuta, motiv pentru care comodele sandale cu talpa espadrila te vor insoti si anul acesta in deplasarile chic prin razele blande de soare.



Foto: ivstatic.com
 

Sandale cu talpa subtire


Delicate si foarte versatile, femininele sandale cu talpa subtire raman in tendinte, asadar poti sa apelezi cu incredere la achizitiile facute anul trecut. Daca vrei sa iti reinnoiesti arsenalul, opteaza pentru combinatii de culori contrastante, pentru un plus de modernitate.



Foto: ivstatic.com
 

Sandale cu platforma intreaga


Putin prea excentrice pentru gusturile multor doamne si domnisoare, insa apreciate de designeri in 2012, sandalele cu platforma intreaga sunt un alt must have al anotimpului cald.



Foto: ivstatic.com
 

Sandale cu toc patrat


Sigur ca nu puteau lipsi nici tocurile inalte din recomandari. O pereche de sandale cu toc patrat vor fi perfecte primavara aceasta daca alegi un model cu imprimeu animal si bareta lata in jurul gleznei.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare