Pentru ea

#reduceri Bien Savvy #bien savvy #reduceri #rochii de seara

Sale de primavara. Rochii de seara senzationale, la reducere!

Pe 3 aprilie, sarbatoreste cu noi 10 Fabulous Years in Romania! Cadoul nostru pentru tine: -70% OFF la rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY !

Pentru ca ai fost alaturi de noi timp de 10 ani fru mosi, in care ne-am bucurat, ne-am redescoperit si am trait impreuna clipe emotionante, dorim sa sarbator im acest eveniment cu tine. Am pregatit o zi fabuloasa de shopping in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier), Brasov si Constanta , cand cele mai frumoase rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY vor avea preturi fabuloase.

Vei descoperi rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Follow Me , Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments si make a WISH. Sunt rochiile de seara de care te-ai indragostit, in care ti-ai dorit sa stralucesti la evenimentele importante din viata ta si pe care le poti achizitiona pe 3 aprilie la un pret de vis. Intra pe www.biensavvy.ro pentru a descoperi colectiile si reducerile disponibile la acest eveniment.

Te asteptam vineri, 3 aprilie, intre 10 AM si 8 PM in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noie mbrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imp arti cabina de proba. Spatiul este limitat si ne do rim ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi. Samp le Sale cu stoc limitat.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.biensavvy.ro si pagina de Facebook Bien Savvy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare