Pentru ea

#styland #sacouri primavara #sacouri #moda primavara #stil feminin #primavara

Sacourile primaverii Styland sunt usor de purtat si combinat

Styland Romania se adreseaza femeilor increzatoare si pline de success, care vor sa arate impecabil in orice situatie.

Iubitoarele produselor StylandStore stiu secretul sacourilor: ele se pot adapta in aproape orice mediu si au capacitatea de a schimba instantaneu tonul tinutei pentru a se potrivi perfect situatiei. Trebuie sa mergi la un eveniment sofisticat? Un sacou Styland te va face imediat sa arati elegant si sa simti ca ai mai mult control.

Vrei sa iesi la o plimbare? Acelasi sacou poate adauga un aspect casual, in functie de accesoriile alese, sau vrei sa faci o impresie la o petrecere cocktail dar nu vrei sa arati ca o minge disco? Pur si simplu adauga un sacou elegant pentru orice rochie sclipitoare si vei obtine o tinuta demna de covorul rosu, iar daca aceasta tinuta include o pereche de tocuri si un plic elegant ai creat un look plin de farmec si sofisticat.

Pe styland.ro exista o mare varietate de modele, iar podiumurile ultimilor ani au fost dominate de sacoul alb, de vara si cel de matase, in diferite culori. Acum te poti simti in fiecare zi o celebritate de pe podium cu sacourile Styland.

Daca vorbim despre frumoasele, femininele si elegantele sacouri, ele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei. Pe langa efectul estetic, sacourile sunt foarte confortabile si practice. Sacourile in nuante intense, puternice precum: roz(crystal rose), rosu (scarlet red) si albastru (moroccan blue) se potrivesc perfect unei tinute "white/black", pentru a realiza un contrast superb si interesant.

Deci, daca vrei o tinuta cool, imbraca-te in negru si alege un sacou cat mai colorat. Un sacou poate crea cu usurinta o tinuta feminina si eleganta, daca e purtat cu o fusta sau o rochie, accesorizat cu sandale cu toc, coliere, palarii, brose si un ruj cu nuante intense. De asemenea, sacourile pot crea un look simplu, lejer, dar cu bun gust, daca sunt purtate cu o pereche de pantaloni casual, un tricou si pantofi lejeri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului