Pentru ea

#lafemme #haine #stil feminin # LaFemme.ro

S-a dat startul la reducerile de iarna! Momentul ideal sa va reinnoiti garderoba!

De ce? Pentru ca LaFemme are reduceri de pana la -50% la aproape toate produsele! In plus ti-am pregatit multe surprize si promotii, dar si noi modele de haine!

 

Va invitam in magazinele La femme unde personalul nostru va arata modelele cu reduceri speciale si va poate consilia in alegerea outfitului potrivit stilului dvs, daca nu stiti exact ce vi se potriveste.

Avem o gama variata de articole vestimentare pentru femei cu desing elegant si casual: rochii de seara, rochii office, rochii casual, fuste, pantaloni, jachete de blana naturala, veste, camasi, bluze, topuri, tricotaje, toate modelele fiind in trend, din materiale vaporoase cu drapaje deosebite si masuri variate.

Daca nu aveti timp sa mergeti in magazine, puteti achizitiona produsele dorite cu doar un singur click, de pe pagina www.lafemme.ro. Algeti produsele dorite si puteti profita de transport gratuit pentru orice comanda ce depaseste 79 lei!

De asemenea, va reamintim ca daca va abonati la newsletterul nostru pentru prima data beneficiati de o reducere de -15% pe cos. Tot online va asteptam cu multe alte surprize inedite.

Va informam ca va puteti descarca din virtualcard si cardul LaFemme. Va asteapta multe promotii atractive!

Colectia LaFemme este feminina si este axata pe produse casual. Modelele se potrivesc oricarui tip de silueta, culorile sunt in tendinte iar materialele sunt de buna calitate si atent lucrate.

Moda pariziana este acum prezenta si in Romania dar la preturi foarte atragatoare. Cu siguranta in anul 2016 o sa va surprindem si mai mult cu noile noastre colectii aduse direct din capitala modei, Paris.

Asadar cred ca deja aveti toate motivele sa alegeti LaFemme pentru cumparaturi istete .

Va asteptam cu drag!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului