Pentru ea

#tinute feminine # roz pudrat #costum baie #stil feminin #rochii #lenjerie intima

Roz pudrat, culoarea delicata pentru tinute ultra feminine

Prin sumedenia de culori noi pe care le promoveaza designerii pentru 2015 s-a strecurat si o nuanta extrem de delicata: rozul pudrat. E vorba despre un roz pal, cu usoare tente de gri, un roz nude foarte feminin.

Rochii

Dantela este unul dintre materialele care se potriveste fantastic cu aceasta nuanta discreta. Fragilitatea materialului si tonul palid al rozului pudrat fac o pereche desavarsita. Asadar, in acest sezon, o rochie din dantela roz este un must have.

Si cum rochiile de mireasa moderne nu mai sunt albe, poti incerca aceasta nuanta. Este calda, gratioasa, facand rochia din ziua cea mare o adevarata opera de arta.

Avantajul culorii roz pudrat este ca se potriveste la tinute pe care le poti purta de dimineata pana seara fara niciun fel de probleme.

Lenjerie intima

Nuanta, care este foarte apropiata de cea a corpului, este ideala pentru lenjeria intima. E delicata si mult mai putin vizibila decat cea alba sau intr-o alta culoare.

Poti incerca vara aceasta un costum de baie roz pudrat. Culoarea pala il va face extrem de senzual, astfel ca nu vei trece cu siguranta neobservata la plaja sau la piscina. Un alt avantaj este ca un astfel de costum va pune si mai bine in valoare o piele bronzata.

Genti

Tinand cont ca rozul pudrat este in tendinte, designerii marilor case de moda, dar si cei ai brandurilor comerciale populare au introdus nuanta in colectiile din acest an. Asadar, vei regasi aceasta culoare si printre gentile lui 2015.

Este versatila, motiv pentru care iti va fi extrem de simplu sa o asortezi la o multime de tinute, de zi sau de seara, in functie de ocazie.

Pantofi

Nu fac exceptie nici pantofii, iar rozul pudrat pare sa mearga perfect cu incaltamintea din piele intoarsa. Textura acesteia seamana izbitor chiar cu cea a casetei cu pudra. Poarta, asadar, balerini in aceasta nuanta. Ii poti asorta foarte bine la o fusta, dar si la jeansi.

Si sandalele roz pudrat iti vor complimenta picioarele, mai ales ca nuanta lor nude, asemanatoare cu cea a pielii, le va face aproape invizibile.

Sursa foto: pourfemme.it, donnaclick.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare