Pentru ea

#tinute de seara #stil feminin #rochii de seara

Rochiile de seara spectaculoase sunt mai aproape decat credeati: intr-un magazin online!

Toate femeile isi doresc rochii deosebite, rochii in care sa se simta perfect si care sa le evidentieze silueta sau sa le ascunda anumite imperfectiuni, dupa caz. Iar oferta magazinelor fizice de specialitate nu este de cele mai multe ori variata si nici preturile nu sunt accesibile. Insa, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca veti putea gasi rochii spectaculoase mai aproape decat v-ati fi gandit: intr-un magazin online.

 

Traim in epoca internetului si a cumparaturilor rapide, asa ca profitati de avantajele tehnologiei si comandati rochiile dorite oriunde v-ati afla. Chiar daca aflati cu putin timp inainte de un eveniment la care sunteti invitate, aveti mari sanse sa primiti rochia a doua zi sau in maximum doua zile de la plasarea comenzii. Astfel, nu va trebui sa mergeti in magazine si sa pierdeti timpul pretios pe care il puteti petrece alaturi de cei dragi! Iar daca nu stiti ce fel de rochii puteti comanda din magazine online, in continuare va prezentam cateva rochii de seara de pe trendland.ro.

Cui nu ii plac nuantele elegante, cum ar fi bordo? Rochiile in aceasta culoare se potrivesc evenimentelor speciale, la care doriti sa fiti admirate si sa iesiti in evidenta intr-un mod placut. Asa ca va recomandam Rochia eleganta bordo cu dantela. Aceasta avantajeaza orice tip de silueta datorita croielii drepte si a decolteului rotund discret. Manecile trei sferturi sunt realizate din aceeasi dantela care este aplicata si in partea superioara a rochiei (aici, dantela este dublata). Talia este decorata cu un accesoriu argintiu.

Daca vreti sa aveti un look clasic, alegeti o culoare care nu iese prea mult in evidenta, dar care va confera eleganta si rafinamentul de care aveti nevoie. In sensul acesta, alegeti Rochia bleumarin cu dantela si colier auriu. Materialul principal din care este realizata rochia este stofa de cea mai buna calitate, iar in partea superioara se regaseste o dantela superba. Croiala este dreapta, clasica, iar manecile sunt trei sferturi, confectionate si ele din dantela.

Pentru o aparitie moderna, de senzatie, va recomandam o culoare in tendinte si o rochie care va deveni una dintre preferatele voastre: Rochia mustar cu tull elastic. Aceasta iese in evidenta datorita manecilor deosebite, cu sireturi ce pot fi legate in mai multe feluri, inclusiv de fundita si bineinteles datorita culorii. Este confectionata din triplu voal.

Aveti nevoie de o rochie sofisticata, potrivita pentru un eveniment formal? Avem exact ceea ce va trebuie: Rochia neagra cu tull elastic. Datorita croielii drepte se va potrivi pe orice tip de silueta. Manecile realizate din tulle semi-transparent sunt trei sferturi si se pot lega cu ajutorul unor panglici subtiri si elegante.

Am lasat pentru final modelul nostru preferat din seria aceasta: Rochia bordo cu perle argintii si strasuri. Este o rochie spectaculoasa, care se potriveste chiar si daca doriti sa o integrati intr-o tinuta vintage. Pe lungimea rochiei sunt aplicate perle decorative si strasuri, iar in partea inferioara se afla un volan plisat negru.

Acestea au fost recomandarile noastre de rochii de seara spectaculoase ce pot fi comandate dintr-un magazin online. Voi de unde va cumparati de obicei rochii?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare