Pentru ea

#stil #rochii #tendinte rochii 2012 #rochii 2012 #rochii banchet #rochii banchet 2012 #rochii pentru banchet

Rochii pentru banchet, stiluri in voga pentru 2012

Cele mai frumoase rochii de banchet devin, treptat, piesele vestimentare vizate pentru inceputul verii. Perioada balurilor de absolvire se apropie cu pasi repezi, semn ca a sosit momentul sa treci in revista principalele stiluri in voga de rochii pentru banchet in 2012.

Croielile bine stranse pe trup, lungimea mini, materialele stralucitoare si culorii aprinse sunt calitatile principale pentru modelele de rochii pentru banchet in tendintele anului 2012. Imprimeul animal este si el in voga, precum si volumul jucaus al fustelor cu volane si tul.

Stilul "printesa"

Daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta, stilul "printesa" este optiunea perfecta. Feminitatea si spiritul ludic al acestui model de rochii pentru banchet imbina cu succes eleganta si aerul jucaus, doua "ingrediente" importante pentru aparitiile de la balul de absolvire.

Concret, incearca o rochie pentru banchet cu corset fara bretele si fusta mini voluminoasa, cu volane care imita florile, de pilda (modelele florale sunt un must have al sezonului). Alege o nuanta aprinsa, precum fuchsia, verdele neon sau galbenul electrizant, trei culori foarte populare in sezonul cald 2012.

Foto : couturepromdress4less.com

Stilul excentric

Excentricitatea caracterizeaza toate dimensiunile tendintelor in curs, de aceea acest stil de rochii pentru banchet este recomandat pentru anul 2012. Poti alege o rochie mini, cu maneci scurte si decolteu la baza gatului, pusa in valoare de paiete stralucitoare.



Foto: ceimbracazi.ro

Pe de alta parte, poti atrage atentia asupra ta si cu ajutorul unui model mai intraznet de rochii pentru banchet, in mai multe tonuri de albastru si cu un imprimeu in carouri, evidentiat de paiete care reflecta armonios lumina.



Foto: couturepromdress4less.com

Stilul diafan

O idee si mai buna in selectia celor mai frumoase rochii pentru banchet in 2012 este sa te indrepti catre stilul diafan. Concret, este vorba despre rochite din voal, in nuante pastel si fusta in valuri, care ne amintesc de legendara Marilyn Monroe.

Aceste rochii pentru banchet, perfecte pentru anul 2012, iti confera un aspect feminin si delicat daca le porti in culori pastel (roz si lila pal, bej, crem, ivoar, piersica etc).



Foto: mlo.me

Stilul animal print

Daca te afli in cautare de rochii pentru banchet ideale, nu ocoli stilul animal print, "vedeta" anului 2012. Fie ca vorbim de modele care imita blana leopardului sau pielea reptilelor din desert, acest motiv inedit iti poate asigura o aparitie desavarsita la petrecerea de ramas-bun de la colegi si profesori.



Foto: box-clothing.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare