Pentru ea

#stil #rochii #rochii banchet #rochii pentru banchet # rochii metalice

Rochii pentru banchet in nuante metalice

Nuantele metalice sunt in tendinte atat in aceasta toamna, cat si anul viitor, astfel ca daca te gandesti de pe acum la rochii pentru banchet, ia in considerare acest aspect. Foarte multi designeri au inclus in colectiile lor rochii aurii si argintii, care confera purtatoarei un aer chic, modern, feminin, sexy, atragator si nu in ultimul rand futurist.

Profita de texturile metalice si alege cele mai interesante si originale modele de rochii pentru banchet.

Rochii pentru banchet cu paiete pastelate

Paietele sunt si vor ramane intotdeauna detaliile care te vor scoate din anonimat si te vor transforma in vedeta serii. Daca nu esti in cautarea unei rochii de banchet tip printesa, atunci iti recomandam o rochie scurta, cu aspect metalic, intr-o nuanta "dulce" de roz pastelat. Decolteul in V iti pune in valoare bustul, in timp ce croiul pe corp iti va scoate in evidenta silueta de model.



Foto: promgirl.com

Rochii pentru banchet aurii

Auriul este o nuanta foarte potrivita in cazul in care iti doresti cumpararea unei rochii pentru banchet. Este o nuanta nobila, care se potriveste de minune atat pielii albe, cat si pielii bronzate. Nu ezita sa optezi pentru o rochie cu corset auriu si fusta closata din tiul.



Foto: promgirl.com

Rochii pentru banchet cu paiete colorate intens

Vara aceasta, culorile neon au facut legea in tendinte, iar stilistii spun ca nuantele intense vor fi la moda si in 2013. Iti poti impresiona colegii si profesorii prin alegerea unei rochii pentru banchet intr-o culoare neon. Noi iti recomandam o rochie cu paiete intr-o nuanta fuchsia metalizata.



Foto: promgirl.com

Rochii pentru banchet in blocuri de culori

Blocurile de culori au fost o alta tendinta a verii 2012. In cazul unei rochii pentru banchet, poti opta cu incredere pentru o tinuta in blocuri de culori, care imbina armonios nuantele metalice cu o nuanta mata. Noi iti recomandam sa alegi o rochie scurta fara umeri, jumatate intr-o nuanta metalizata aurie si argintie, iar jumatate intr-o superba nuanta capuccino.



Foto: promgirl.com

Accesorizarea unei rochii pentru banchet in nuante metalice

Accesorizarea unei rochii pentru banchet in nuante metalice este foarte importanta. Dat fiind faptul ca rochia este deja destul de evidenta si iti pune in valoare corpul, nu mai ai nevoie de accesorii si bijuterii opulente, statement. Alege o pereche de cercei simpli si adauga un colier finut doar daca este neaparat nevoie. Alege un clutch care sa se potriveasca tinutei.

Foto: promgirl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare