Pentru ea

#stil #rochii #rochii pentru banchet #accesorii rochii pentru banchet #rochii pentru banchet 2012

Rochii pentru banchet: accesorizeaza-le cu gust

Degeaba iti cumperi rochii pentru banchet scumpe si frumoase, daca nu le accesorizezi asa cum trebuie. Stilistii spun ca exista niste reguli foarte clare atunci cand vine vorba despre accesorizarea unor rochii pentru banchet.

Tinand cont de evenimentul la care urmeaza a fi purtate, elementele care completeaza tinuta trebuie alese cu foarte mare grija. Ce este prea mult strica - aceasta este o regula in materie de fashion, iar in cazul frumoaselor rochii pentru banchet nu poate fi vorba despre o exceptie.

Iata cateva exemple de accesorizari potrivite ale unor rochii pentru banchet. Desigur, in functie de rochia aleasa de tine, accesoriile pot fi diferite.

Rochii pentru banchet albe cu bijuterii colorate

Rochiile pentru banchet de culoare alba sunt absolut fabuloase, pentru ca exprima feminitate, naturalete si inocenta. Poti adauga un stop de aer fatal prin alegerea potrivita a accesoriilor. Evita sa completezi tinuta cu bijuterii din materiale pretioase. In schimb, orienteaza-te catre bijuterii din materiale nepretentioase, colorate. Nu uita ca o pereche de pantofi cu toc poate face minuni la rochii pentru banchet.



Foto: zsgod.com

Rochii pentru banchet negre cu accesorii stilish

Ca de obicei, negrul este una dintre cele mai potrivite culori pentru rochii pentru banchet. Sunt elegante, feminine si sexy, insa de multe ori pot fi destul de banale. De aceea, poti pune in valoare aceste rochii pentru banchet cu ajutorul accesoriilor.

Un clutch negru cu cateva paiate usor stralucitoare, un colier vintage handmade, o pereche de cercei lungi si o bratara stralucitoare pot transforma radical tinuta ta.



Foto: 1.bp.blogspot.com

Rochii pentru banchet rosii cu bijuterii rosii

Cine nu a probat macar o data in viata rochii pentru banchet rosii? Rosul este culoarea pasiunii si a dragostei si orice femeie care se imbraca intr-o astfel de culoare este mai atragatoare si mai rafinata.

Pentru rochii pentru banchet rosii, recomandam accesorii simple. Evita sa incarci prea mult tinuta, deoarece rosul este o nuanta puternica. Iti sugeram sa porti doar o pereche de cercei cu pietre rosii si un clutch in aceeasi nuanta cu rochia.



Foto: polyvore.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare