Pentru ea

#rochii vara # rochii elegante #vara #garderoba #rochii

Rochii elegante pe care trebuie sa le ai in garderoba vara aceasta

Pentru o aparitie impresionanta la petrecerile acestei veri se iau urmatoarele: un zambet increzator, o pereche de sandale delicate si unul din modelele de rochii elegante pentru evenimente speciale, acela care se potriveste mai bine siluetei si personalitatii tale. Daca vorbim despre petreceri de zi sau aniversari, atunci alegerea outfitului e foarte usor de facut, pentru ca poti purta cu incredere rochii elegante scurte, in culori vii si cu fusta croita in clos, care sa-ti asigure confort chiar si la temperaturi ridicate si sa-ti permita sa dansezi dupa pofta inimii.

O alegere excelenta pentru petrecerile de cocktail in aer liber o reprezinta modelele de rochii elegante midi in nuante pale, luminoase, de roz, bleu, lila sau galben. Cromatica placuta iti confera un aer proaspat, iar lungimea medie este un exemplu de stil si bun gust.

Daca adaugam si un design seducator, fara bretele, cu decolteu in forma de inima, melanjul obtinut se numeste Olga, o rochie midi spectaculoasa si vaporoasa care, alaturi de accesorii in nuante aurii, devine tinuta castigatoare a acestei veri.

Extrem de adaptabila pentru o varietate de ocazii, rochia midi Olga, iti promite una din cele mai frumoase experiente vestimentare si o multime de complimente.

Petrecerea de nunta la care esti invitata are toate sansele sa intre in topul celor mai frumoase amintiri ale tale, daca vei alege unul din modelele de rochii elegante de nunta in nuante de turcoaz. Culoarea te duce cu gandul la vacante in insule exotice, inconjurate de ape atat de cristaline incat par ireale, insa singurul lucru incredibil este ca ai putea lasa vara sa treaca fara sa porti o rochie eleganta turcoaz.

Poti alege, daca preferi stilul grecesc, rochia Ema, ale carei suprapuneri de volane asimetrice dau tinutei o nota de extravaganta, iar bustul fronsat, cu decolteu in V, alaturi de cordonul din talie, alungeste optic silueta si-ti confera un aer maiestuos, de zeita. Intr-o astfel de rochie vei arata impecabil atat la un eveniment care are loc in interior, cat si la unul in aer liber.

Rochia eleganta Anabel pluseaza in schimb la capitolul senzualitate, datorita corsetului care-ti accentueaza subtil formele. O puternica arma a feminitatii, corsetul este o prezenta constanta in tendintele modei si reuseste sa transforme o simpla tinuta intr-una din acele rochii elegante de nunta pe care ti-o vei aminti cu placere mereu.

Contrastul cromatic dintre turcoaz si negru al rochiei Anabel are nu doar un puternic efect estetic, ci si unul de alungire a siluetei, ceea ce nu poate decat sa devina un avantaj de neratat.

Mizeaza vara aceasta pe detalii originale, precum volane si elemente asimetrice, pe tesaturi diafane si pe culori pasnice sau exotice, precum rozul pal sau turcoazul si fii sigura ca alegerile tale de rochii elegante pentru evenimente speciale vor fi printre cele mai bune.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului