Pentru ea

#femeie #tinuta #haine #costum elegant #catalin botezatu #quelle #rochie

Rochii elegante de la Catalin Botezatu, pe Quelle.ro

Femeia moderna este femeia urbana, dinamica si eleganta care vrea sa se remarce tocmai prin alegerea tinutei potrivite, de aceea privilegiaza creatiile unice, deosebite. Eleganta, rafinamentul si senzualitatea sunt trei caracteristici principale ale colectiei lui Catalin Botezatu, special create pentru catalogul Quelle.

 

Cunoscut si in Romania ca si un adevarat „fashion guide”, catalogul Quelle a fost gandit inca de la inceputurile sale ca un promotor al „democratizarii luxului”, dupa cum spunea insusi Gustav Schickedanz, fondatorul firmei Quelle. Tocmai aceasta premisa a dat nastere si ideii realizarii acestei colectii exclusive Catalin Botezatu.

Orice femeie care isi doreste sa fie in pas cu moda va imbraca haine de calitate, create special pentru a face o impresie buna intr-o societate contemporana, in continua transformare. „Colectia creata pentru Quelle este adresata unei femei moderne, lipsite de prejudecati, care se doreste tot timpul in pas cu moda. Materialele folosite subliniaza linia corpului, punand in evidenta formele sau, atunci cand este cazul, acestea pot ascunde inerente imperfectiuni care apar odata cu trecerea anilor.O colectie care poate fi purtata de toate femeile indiferent de varsta, fara a fi nicio secunda dezavantajate de croiala sau culoare”, a declarat Catalin Botezatu despre colectia dedicata catalogului Quelle.

Femeia Quelle, o adevarata diva

Nu trebuie sa devii „o victima” a modei ca sa te imbraci bine, trebuie doar sa stii sa faci alegerea corecta. Quelle iti propune o linie adaptata unei femei fermecatoare, sigura pe ea, plina de energie si bucurie.

Gama cromatica a tinutelor din aceasta colectie da o nota de tinerete, exuberanta si rafinament celor care imbraca aceste tinute. Femeia pe care o propune prin tinutele sale brandul Quelle este cu adevarat o aparitie. Rochiile vaporoase cu imprimeuri confera o senzatie de lejeritate si confort, inscriindu-se in acelasi timp in trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regasesc in noua colectie de compleuri care reinterpreteaza stilul clasic, conferindu-i o nota sic. Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevarata diva, o femeie fascinanta”, a mai mentionat Catalin Botezatu.

Rochie fermecatoare

Fermecator de feminina este aceasta rochie neagra , de lungime medie. Decolteul croit larg este accentuat de mica despicatura in V, iar cusatura de sub bust subliniaza si mai bine forma sanilor. Peste cusaturile arcuite sunt aplicati nasturi cu pietre mici, stralucitoare. La spate, rochia se inchide cu fermoar si slit. Pret: 499 lei. (Lungime la mar. 38 cca. 98 cm)

 

 

Rochie seducatoare

O rochie seducator de sexy care pune perfect in valoare decolteul. Bretelele arcuite sunt decorate cu pietricele stralucitoare de culoare neagra si pun in valoare linia umerilor. Forma rochiei este usor evazata pentru a subtia picioarele. Culoarea verde este o nuanta efervescenta, optimista, potrivita pentru o persoana energica, activa, plina de viata. Rochia se inchide la spate cu fermoar. Pret: 499 lei (Lungime la mar. 38 cca. 90 cm)

Rochie cu imprimeuri

Pur si simplu ravasitoare, aceasta rochie cu imprimeuri in culori armonioase (verde, negru, alb) se potriveste pentru o zi de vara, in care vrei sa-ti pui in valoare feminitatea. Detaliile decorative aduc un plus de farmec imaginii generale. Bretelele inguste, bentita lucioasa cu paiete, aplicata in zona taliei subliniaza linia corpului. Decolteul este foarte frumos pus in evidenta prin intermediul pliseurilor. Rochia se inchide la spate cu fermoar. Pret: 599 lei (Lungime la mar. 38 cca. 110 cm)

 

Costum elegant

Daca vrei un costum elegant , prelucrat cu multa migala pana la cel mai mic detaliu, atunci opteaza pentru acest model, creatie Catalin Botezatu. Sacoul se inchide in fata cu doi nasturi. Marginea gulerului, nasturii de pe manseta si cele doua buzunare mici cu clape contrasteaza cu nuanta de baza a costumului. Fusta cu betelie aplicata se incheie la spate cu fermoar si un slit mic. Pret: 699 lei (Lungime sacou la mar. 38 cca. 56 cm; lungime fusta la mar. 38 cca. 52 cm)

Quelle si-a propus si a reusit sa ofere solutii elegante si confortabile, atat pentru tinuta casual, cat si de seara, intr-o gama larga de modele, aflate in trend, pentru toate gusturile si varstele. Pe scurt, o promisiune respectata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare