Pentru ea

#rochii #rochii de seara #rochii ocazie #il segno #vip card #ilsegno.ro

Rochii de seara cu reducere prin programul de fidelitate VIP CARD, lansat de Il Segno

Rochiile de seara marca Il Segno sunt un simbol pentru orice pasionata de moda care vrea sa dea o lectie de stil, eleganta si rafinament la fiecare eveniment prestigios la care participa. Brandul, adorat de Sorana (ex-membra A.S.I.A.) si de multe alte vedete autohtone, iti este acum mai accesibil ca oricand datorita programului de fidelitate lansat de magazin prin intermediul VIP CARD-ului, un cadou facut de Il Segno clientelor sale.


Rochiile de ocazie Il Segno, adorate de vedete

Magazinul Il Segno, lansat in luna august a anului 2012, este apreciat de o multime de vedete autohtone, datorita calitatiii produselor si a modelelor elegante si spectaculoase de rochii de seara, de cocktail sau de ocazie pe care le ofera.

A devenit rapid unul dintre cele mai indragite branduri de rochii de ocazie din Romania, fiind partenerul de incredere a numeroase emisiuni televizate de marca de la noi: "Next Top Model", "Next Star", "Mireasa pentru fiul meu" etc.

Rochiile de seara sunt importate de la unii dintre cei mai cunoscuti designeri din America. In magazin, se regasesc nu mai putin de 100 de modele de rochii de ocazie din care poti alege pentru orice eveniment important de peste an la care participi.


VIP CARD - cadoul oferit de Il Segno clientelor fidele

Pentru a rasplati loialitatea clientelor sale, magazinul Il Segno a lansat, din 25 iunie 2013, un program de fidelitate, punand la dispozitia acestora un VIP CARD. Posesoarele cardului de fidelitate beneficiaza de tratament preferential la achizitionarea produselor din magazin:
 

  • reduceri de pana la 30% la multiple produse din magazinul Il Segno;
  • preturi preferentiale la rochiile de seara;
  • cadouri;
  • diverse surprize: acces la promotii speciale, inscrieri gratuite la concursuri, vouchere speciale de reduceri;
  • prioritate in rezervarea anumitor modele de rochii de ocazie cu stoc limitat;
  • livrare gratuita in 48 de ore.


Persoanele pot intra in posesia VIP CARD-ului oferit de Il Segno odata cu prima achizitie facuta in showroom sau online.

Il Segno este un magazin de moda prestigios, care prin acest program de fidelitate nu doar ca isi respecta clientele, dar le face sa se simta importante si privilegiate atat inainte, cat si dupa achizitionarea rochiilor elegante la care viseaza.

Beneficiile oferite de VIP CARD-ul Il Segno fac orice femeie sa se simta ca o vedeta la fiecare sesiune de shopping, iar dupa imbracarea rochiei achizitionate, ca o adevarata diva pe covorul rosu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare