Pentru ea

#rochie #rochii de seara #tinuta #imbracaminte

Rochii de seara care fac senzatie

Stralucire, candoare, eleganta, feminitate sunt doar cateva din multitudinea de cuvinte care descriu… o rochie de seara . Nu deageaba orice femeie arata sublim intr-o astfel de rochie si face sa se intoarca privirile de cum isi face aparitia.

 

Cu siguranta ca orice femeie viseaza la o rochie in care sa arate divin. Daca te pregatesti pentru un eveniment special sau pur si simplu vrei sa iti surprinzi iubitul intr-o seara romantica, iata ce modele ti-am pregatit inainte de a face o tura de sopping prin magazine.

Rochie verde

Cine poate rezista la vederea unei astfel de rochii stil baby doll, scurta? Extrem de draguta, cu corsetul de dimensiuni reduse strans in zona bustului, de altfel si foarte decoltat, rochia suprinde prin multimea de straturi de tul prinse la tivul materialului cu un fir rasucit.

Rochie alba

Daca ai o intalnire cu iubitul tau si vrei „sa-i picuri in suflet iubirea” atunci opteaza pentru o astfel de rochie. Este un model romantic in care te vei face remarcata mai ales daca pielea ta este bronzata superb. Mai mut decat atat va fi mereu la moda pentru ca este prezenta in toate colectiile marilor designeri. Totusi retine ca la o nunta nu este potrivit sa porti o astfel de nuanta.

 

Rochie mov

Daca iti doresti un look fermecator alege fara indoiala o rochie mov. Aceasta combinatie cu strasuri este potrivita pentru cele care isi doresc sa iasa din multime, sa se faca remarcate, chiar sa flirteze. Asa ca, daca esti in cautarea unui iubit nu ezita sa te imbraci in mov.

 

 

Rochie roz

Feminina si vesela, rochia roz este tinuta ideala pentru o persoana extrovertita, vesela si plina de viata. Fie ca mergi la o nunta, la o petrecere sau la balul de absolvire, daca esti pusa pe distractie si vrei sa te simti in largul tau, atunci alege o astfel de rochie.

 

 

Rochie neagra

Pentru un look fantezist, dar cuminte te poti imbraca intr-o astfel de rochie. Daca ai un bust frumos, insa picioare groase, acesta este modelul pe care il cauti pentru ca partea de sus atrage privirea prin stralucirea strasurilor. De asemenea, poseta plic, de culoare argintie nu trebuie sa lipseasca, din "asamblarea" tinutei!

 

rochie rosie

Eleganta si rafinament! Sunt caracteristicile care definesc aceasta superba rochie rosie. O rochie in orice nuanta de rosu „te va scoate din anonimat” pentru ca este o nuanta care transmite pasiune si energie. Pentru un eveniment care are loc seara este tinuta perfecta. Daca vrei sa accesorizezi o astfel de tinuta poti opta pentru bijuterii din aur ca in colectia „Dolce&Gabana” pentru un look princiar.

 

Little black dress

Rochia neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei pentru ca este si va fi intotdeuna la moda. Alegerea acesteia depinde foarte mult de ceea ce vrei sa transmiti: un look cuminte sau unul de diva sexy. O rochie fara maneci, cu decolteu barcuta la baza gatului, este clasica, cuminte, foarte buna pentru un eveniment oficial, insa daca rochia este foarte decoltata sau are spatele gol, atunci cu siguranta vei transmite cu totul altceva. Unde mai pui ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru cele cateva kilograme in plus, pentru ca se stie... negrul subtiaza!

 

Rochia bleu

Aceasta rochie cu paiete este o tinuta ideala pentru un eveniment special. Lejera si sexy in acelasi timp, te vei simti minunat intr-o seara calduroasa de vara. Daca ai ochii albastrii, in mod cert vei arata divin.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare