Pentru ea

#rochii #stil feminin #rochii ocazie #rochii in tendinte

Rochii de ocazie in tendintele sezonului rece 2012-2013

Frigul aduce in prim-plan rochii de ocazie extravagante, conform modelelor promovate de tendintele sezonului rece 2012-2013. Pregateste-te sa incerci rochii de ocazie din materiale pretioase, cu imprimeuri florale, broderii opulente sau detalii peplum.

Nimic nu mai este clasic sau banal in sezonul toamna-iarna 2012-2013, in privinta celor mai populare rochii de ocazie. Fie ca participi la petreceri onomastice si seri festive, fie ca urmeaza sa ai un rol importat la nunta cuiva drag, opteaza pentru rochii de ocazie ultra-elegante, cu aplicatii stralucitoare si croieli iesite din comun. Iata ce rochii de ocazie in tendintele sezonului rece poti sa alegi la finele lui 2012!


Rochii de ocazie din catifea cu imprimeu


Catifeaua, material specific garderobei regale, se numara printre tendintele de top in categoria de rochii de ocazie pentru toamna si iarna. In afara de aerul sofisticat pe care il emana, devine cu atat mai fascinanta daca este infrumusetata cu un imprimeu discret, in stil baroc. Combinatia intre negru si auriu denota intotdeauna o eleganta aparte, asa ca nu ezita sa iti pui trupul in valoare cu ajutorul ei.


Rochii de ocazie peplum cu aplicatii din piele


O alta directie in care te poti indrepta sezonul acesta este cea a stilului peplum, foarte popular pentru rochiile de ocazie ale acestei perioadei. Pentru un plus de modernitate, alege un model de rochie cu aplicatii din piele, intrucat asocierea acestui material cu stofa, bumbacul etc este foarte apreciata de creatorii de moda in prezent.


Rochii de ocazie cu dantela


Tot din sfera materialelor populare pentru rochii de ocazie in tendinte sezonul acesta face parte si romantica dantela. O petrecere de tip cocktail este ocazia perfecta pentru a purta un model simplu, cambrat in talie si cu fusta pliata. Pe de alta parte, la moda sunt si rochiile de ocazie extravagante, cu multa dantela in partea de sus a trupului.


Rochii de ocazie cu guler pretios


Daca esti adepta unui stil vestimentar mai sobru, imbraca-te exact ca o reprezentanta ca regalitatii! Iarna aceasta se poarta rochiile de ocazie cu gulet pretios, stantat cu pietre stralucitoare.

 

Rochii de ocazie voluminoase


Tendinta hainelor "oversized", cu croieli care sa nu respecte intocmai linia corpului, domina preferintele designerilor pentru cele mai dorite rochii de ocazie in acest sezon. Poti alege o rochie scurta bufanta, care sa iti accentueze soldurile.



Foto: marieclaire.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare