Pentru ea

#femeie #petrecere #haine #tinuta #stil #rochie

Rochii de ocazie de la Kiwiline.ro pentru 5 tipuri de femei

Lunga, scurta, simpla sau sofisticata, pentru o nunta sau pentru o petrecere, rochiile de seara captiveaza ochiul oricarei femei. Insa, cand vine vremea alegerii rochiei potrivite, apare o adevarata problema.

Kiwiline.ro iti propune mai multe modele in noile tendinte pentru a arata impecabil, in functie de stilul personal:

Femeia copilaroasa

O tipa copilaroasa va opta intotdeauna pentru o rochie care te duce cu gandul bineinteles la rochitele din perioada copilariei: scurta, cu motive florale, cat mai haioasa. Femeia copilaroasa este o fire vesela, mereu pusa pe joaca, care exprima ceea ce simte prin tinuta sa.

Rochita propusa de kiwiline.ro este un model rafinat, dintr-o combinatie de satin si dantela neagra. Atat materialul, cat si croiala ii permite sa fie purtata atat la o petrecere de zi, cat si la una de seara. Pret: 175 lei

 

Femeia sexy

O femeie sexy nu se va imbracata niciodata vulgar, ci dimpotriva va sti sa-si puna foarte bine in valoare calitatile si sa-ti ascunda defectele. Intotdeauna tinuta ei va emana senzualitate , insa va stii sa lase loc de mister.

Kiwiline.ro recomanda femeilor care vor sa se faca remarcate si sa atraga privirile, o rochie eleganta de seara, cu spatele gol. Cu o croiala speciala, sanii sunt pusi in evidenta prin decolteul extrem de fin, iar talia va arata mai sexy ca niciodata. Lungimea rochiei alungeste silueta si o inalta, iar pietrele stralucitoare care insotesc marginea rochiei aduc un plus de stralucire imaginii generale. Pret: 990 lei

femeia romantica

Femeia romantica nu va ezita niciodata in a purta o tinuta care sa exprime feminitate. Tocmai de aceea, modelul care i se potriveste cel mai bine este rochie in stilul printeselor din povesti. Unde mai pui ca acest model te ajuta sa maschezi zonele corpului de care nu esti foarte mandra: coapse proeminente si un posterior mai voluminos.

Asadar, poti opta pentru modelul de rochie propus de kwiline.ro intr-o nuanta superba verde-smarald, temperata de un voal negru stralucitor. Funda din zona taliei confera delicatete imaginii generale si atrage atentia in zona bustului. Pret: 290 lei

Femeia sofisticata

O femeie sofisticata va alege intotdeauna o rochie pe masura pretentiilor, care o va ajuta sa straluceasca indiferent de locatia unde se afla. Perle, pietre stralucitoare sau paiete sunt accesoriile de baza ale rochiei unei femei sofisticate, care o vor face sa epateze fie ca este gazda unei petreceri, fie doar ca simplu invitat. Pantofii si geanta vor fi perfect asortati astfel incat intreaga tinuta va inspira mult rafinament.

Rochia de seara din combinatii de materiale (satin,voal) cu broderii manuale si combinatii elegante de pietre si paiete de la kwiline este tinuta ideala pentru o femeie care pune foarte mare pret pe felul in care arata. Pret: 990 lei

Femeia sportiva

Cu un spirit tonic si o atitudine efervescenta, femeia sportiva va imbraca intotdeauna o rochie care inspira confort. Pentru o petrecere, femeia sportiva va alege o tinuta destul de simpla, dar care in care sa aiba libertate de miscare.

Kiwiline.ro propune o rochie din satin extrem de comoda, foarte feminina, pentru ca sa te simti minunat pe ringul de dans! Pret: 175 lei

 

 

CONCURS: Castiga produse in valoare de 200 de lei de la Kiwiline.ro!

 

Stil acasa.ro impreuna cu Kiwiline.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 200 de lei de la Kiwiline.ro!”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele si accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Kiwiline.ro si sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la produsul ales de tine.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant si personalizat raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 15–30 septembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 1 octombrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului