Pentru ea

#stil #rochii # rochii de ocazie # rochii elegante #rochii 2012 # rochii diva

Rochii de ocazie: cum sa arati ca o diva

Evenimentele speciale la care esti invitata impun un dress code specific si pentru ca toti ochii vor fi atintiti asupra ta, trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu. Este indicat sa alegi rochii de ocazie elegante si rafinate, care iti pun in evidenta corpul armonios.

Anul acesta, designerii propun rochii de ocazie in culori variate, de la cele pastelate, la cele neon. Stim ca iti este greu sa te decizi asupra unui model anume, astfel ca iti facem cateva propuneri de rochii de ocazie in care vei arata ca o diva.

1. Rochii de ocazie rosii

Nu ai cum sa dai gres cu rochii de ocazie rosii, deoarece rosul este o culoare ce se potriveste tuturor nuantelor de piele si de par. Fie ca esti bruneta cu tenul mediu spre inchis, fie ca esti blonda cu ten de portelan, alege sa-ti evidentiezi frumusetea naturala cu rochii in culoarea pasiunii.



Foto: zaradress.com

2. Rochii de ocazie corai

Corai este una dintre culorile in tendinte anul acesta. Alege rochii de ocazie in aceasta nuanta si accesorizeaza-le cu o pereche de sandale in nuante neon, pentru a crea un impact vizual puternic. Astfel de rochii de ocazie te scot din anonimat si te fac sa arati ca divele de la Hollywood.



Foto: blog.topons.com

3. Rochii de ocazie negre

Negrul flateaza orice silueta si este o nuanta ideala pentru rochii de ocazie. Pune-ti in evidenta silueta cu o rochie tip sirena, care creeaza iluzia unei siluete clepsidra, atat de ravnita de femei. Decolteul unei rochii de ocazie are voie sa fie mai adanc, pentru a-ti pune in valoare bustul. Poti accesoriza tinuta cu un colier stralucitor.



Foto: theladiesdresses.info

4. Rochii de ocazie scurte

Cu ajutorul unei rochii de ocazie scurte poti obtine un look ravasitor. Daca rochiile lungi nu sunt genul tau, ti se par incomode sau prea sofisticate, alege o rochie deasupra genunchiului. Acest tip de rochii de ocazie este potrivit pentru mai multe evenimente speciale, cum ar fi o seara in oras cu iubitul tau, o nunta, un botez, o receptie sau o petrecere.

Indiferent ce rochii de ocazie alegi, este indicat sa tii cont si alte aspecte importante, cum ar fi machiajul si coafura.



Foto: mydressesshop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare