Pentru ea

#stil #rochii #rochii 2012 # rochii de vara #rochie roz #accesorii rochie roz

Rochia roz aprins: cum o accesorizezi corect

Rochia roz aprins este o piesa obligatorie pentru garderoba iubitoarelor de moda in aceasta vara, insa stii sa o accesorizezi corect? Numai cele mai indraznete reprezentante ale sexului frumos au curajul sa atraga toate privirile asupra lor, iar daca fac acest pas curajos, ar fi bine sa lase si o impresie cat mai placuta.

O rochie roz aprins poate sa para sofisticata si eleganta sau vulgara, in functie de modul in care este purtata. Accesoriile sunt cheia, atat forma, cat si nuanta lor specifica.

1. Perlele

O culoare delicata precum cremul deschis al perlelor merge de minune cu o rochie roz aprins. Nu doar ca alternanta cromatica este reusita, ci si aspectul clasic al acestei bijuterii este compatibil cu efectul opulent al rozului.

Alege o pereche de cercei din perle si colier la fel, iar daca insisti sa asortezi perle colorate, evita-le pe cele puternice. Ai grija sa porti perle naturale sau o imitatie foarte reusita a lor, pentru ca toti ochii vor fi pe tine!

2. Auriul indraznet

Auriul face si el o combinatie reusita cu rozul aprins, mai ales daca esti o fire dornica sa te afirmi. Totusi, nu exagera cu dimensiunea si stralucirea acestor accesorii aurii, altfel risti sa cazi in prapastia ridicolului.

Poarta un lantisor subtire din aur si o bratara asortata, atat. Daca preferi sa porti cercei, renunta la colier si opteaza pentru o pereche de tip candelabru.

3. Rozul pal

Prea mult roz aprins poate sa deranjeze ochiul, insa daca iti doresti cu adevarat o tinuta in aceasta nota cromatica, echilibreaza-ti imaginea cu accesorii roz pal, chiar somon.

De exemplu, un colier-candelabru roz deschis sau o bratara rotunda in aceeasi nuanta poate sa iti complimenteze look-ul. Ai grija ca nuanta sa fie atat de discreta, incat cineva sa fie nevoit sa se apropie pentru a-si da seama ca este roz si nu bej.

4. Alte accesorii

Pantofii sunt destul de dificil de ales cand vorbim despre o rochie roz. Alege-i cu intelepciune si risca, ai putea sa platesti un pret prea mare. Pantofii cu toc cui aurii sunt "sufletul-pereche" ai rochiei roz aprins.

O alta combinatie reusita poate fi rozul aprins cu pantofi bronz, bej, crem etc. Geanta-plic va fi si ea asortata modelului de incaltaminte ales.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare