Pentru ea

#rochie #stil #feminin #moda #tendinte #trend #sezon #primavara-vara

Rochia lunga decupata pe picior, un nou trend al sezonului

Primavara lui 2010 readuce in atentia designerilor una dintre cele mai spectaculoase piese vestimentare din toate timpurile si anume rochia decupata pe picior.

Croita din ce in ce mai indraznet , din materiale fluide si vaporoase, rochia lunga pana in pamant, taiata intr-o parte se anunta a fi una dintre cele mai intersante tendinte ale acestui an.  De altfel, este si de inteles avand in vedere faptul ca anul acesta casele de moda au mizat foarte mult pe sexualitatea feminina iar acest tip de rochie este pur si simplu o transpunere vestimentara a seductiei.

Impactul vizual este cel care impresioneaza, mai ales daca rochia este realizata din mai multe straturi de voal si dezvaluie putin cate putin piciorul, in functie de miscarile femeii care o poarta.

 

Cum porti aceasta rochie?

 

Primul lucru pe care trebuie sa-l retii atunci cand porti acest tip de rochie este ca tocurile nu reprezinta un detaliu optional ci unul obligatoriu. Daca nu esti obisnuita cu tocuri, poti incerca mai intai cu unele mai mici, medii, insa fara, nici nu se discuta, cel putin momentan. La vara, poti face o mica concesie si sa optezi pentru o pereche de sandale delicat lucrate, cu talpa joasa. Insa pana atunci, exerseaza-ti mersul pe tocuri prin casa pentru a te obisnui cu incaltarile inalte.

Rochia pe care o alegi este de preferat sa fie cat mai vaporoasa, dintr-un material usor care sa puna in evidenta croiala.  Ai grija insa, stai departe de decupajele foarte indraznete, in cazul in care ai probleme cu greutatea sau celulita iti da batai de cap. Daca ai astfel de probleme, cel mai bine ar fi sa-ti indrepti atentia asupra acelora decupate de la genunchi in jos.

Coafura pe care o alegi trebuie sa fie una lejera in ton cu rochia. In caz ca nu te simti inspirata de nimic, indreapta-ti atentia asupra coafurilor care amintesc de zeitele grecesti. Sunt foarte moderne, usor de realizat si in plus creeaza aceea alura romantica in acord perfect cu rochia. De asemenea, iti poti lasa parul simplu pe spate, aranjat in doar cateva bucle sau poti adopta varianta cozilor impletite.

Acorda o atentie sporita si pielii tale. Aceasta ar trebui sa fie perfect ingrijita si frumoasa oricand, insa mai ales acum, cand piesa vestimentara care o acopera ii ofera posibilitatea sa se arate in toata splendoarea ei.

Sursa foto : www.glamourvanity.com, www.fashionbombdaily.com, www.fashionfame.com, www.shannoneileenblogspot.typepad.com, www.harpersbazaar.com, www.theinsider.com, www.zimbio.com, www.brand-live.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare