Pentru ea

# toamna iarna 2011 #rochii #rochie din dantela #rochii de toamna

Rochia din dantela, un must have in sezonul rece

Frenezia rochiilor din dantela a cuprins lumea intreaga inca din aceasta vara si continua sa faca furori si in sezonul rece al anului 2011. Nu evita sa porti delicatul si feminin material la niciunul dintre articolele tale vestimentare, insa ai grija sa porti accesorii minimaliste pentru a-ti mentine look-ul corect proportionat.

Modelul, textura, cromatica si felul in care iti pune in valoare silueta sunt criteriile esentiale dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand te hotarasti sa-ti completezi garderoba cu o tinuta atat de pretioasa precum rochia din dantela.

 

Cum o porti?


Rochia din dantela se poarta in mod obligatoriu cu pantofi eleganti sau cizme cu toc mediu si inalt.

Culorile in voga sunt albastru inchis, electric si mov roial, fildes cu elemente rosii ori pastelate, bordo sau vernil. De asemenea, combinatia alb-negru este o varianta de preferat in perioada toamna- iarna 2011 .

Anul acesta se poarta dantela crosetata, cu aspect antic, nicidecum nu trebuie sa ne aminteasca de perdelele de odinioara din odaia bunicii.

Foto: elle.com

Desi se poate adapta si unei tinute casual, dantela este mai degraba o alegere potrivita pentru ocazii speciale sau cocktailuri.

Culorile indraznete, precum oranjul sau fuchsia, vor elimina orice prejudecata legata de moda invechita, asa ca alege o nuanta puternica daca iti doresti o nota accentuata de modernitate. In schimb, daca esti atrasa de stilul vintage , negrul si tonurile nude sunt mai potrivite.
 

Accesorii


Pentru ca dantela este un material pretios si destul de bogat din punct de vedere estetic, evita bijuteriile de dimensiuni mari precum perlele, bratarile late sau cerceii- candelabru .

Prin urmare, cerceii si colierele foarte discrete sunt cele mai inspirate alegeri, ba chiar pot sa lipseasca in cazul in care preferi un look foarte natural.



Foto: elle.com

Rochia din dantela trebuie sa fie sexy, insa deloc vulgara si este de preferat sa lase la vedere zona umerilor, a bratelor si a genunchilor, in niciun caz bustul, buricul sau fesele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului