Pentru ea

#stil #rihanna #stil feminin #armani #tinuta rihanna #rihanna armani

Rihanna, look nou pentru campania Armani

Frumoasa cantareata Rihanna este, din nou, imaginea celei mai noi colectii Armani Jeans & Underwear, dupa ce si-a asociat numele cu faimoasa companie anul trecut. Vedeta in varsta de 23 de ani si-a recapatat look-ul inocent si feminin care a consacrat-o, special pentru sedinta foto incendiara realizata pentru celebra casa de moda .

Doua campanii, doua laturi ale Rihannei

In urma cu cateva luni, Armani Jeans & Underwear a lansat prima campanie de promovare in care Rihanna apare vizibil constienta de sexualitatea si puterea de seductie pe care o detine.



Foto: becomegorgeous.com

De aceasta data, solista a ales sa fie atragatoare intr-un mod mult mai cuminte, care ne aminteste de alegerile sale de stil din trecut.

Piesele vestimentare marca Armani sunt promovate de o noua Rihanna, cu o coafura de lungime medie si suvite tunse in trepte.

Fotografiile alb-negru sunt menite sa confere un surplus de eleganta si un aer sofisticat campaniei, concept care s-a transformat de-a lungul anilor intr-o nota distinctiva a marcii de lux.



Foto: becomegorgeous.com

Rihanna, timida si sexy

De la tinutele de scena extravagante, parul rosu ca focul si gesturile puternic incarcate de erotism, Rihanna a revenit la imaginea diafana, de adolescenta timida, pe care a afisat-o pe vremea cand avea doar 16 ani si succesul ei devenea tot mai rasunator.

Sedinta foto o surprinde pe cantareata in ipostaze copilaresti, in care senzualitatea se reflecta prin prisma inocentei si nu a excentricitatii sexuale.



Foto: becomegorgeous.com

Rihanna, in lenjeria intima Armani

Desi am fi putut presupune ca atitudinea de femeie fatala va iesi la iveala cel putin pentru promovarea lenjeriei intime, Rihanna pastreaza aceeasi aura de mister si timiditate , chiar daca isi expune trupul in mod ostentativ.

Intr-un superb deux-piece din dantela, artista pare usor stanjenita in fata aparatului de fotografiat.



Foto: becomegorgeous.com

Intr-un set chic din satin si dantela, potrivit pentru budoar, Rihanna zambeste jucaus, reusind sa fie irezistibila in cel mai simplu mod cu putinta.



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare