Pentru ea

#stil #saloane masaj #relaxare saloane masaj #tipuri masaj saloane

Relaxarea in saloane de masaj

In ritmul accelerat in care se desfasoara in secolul XXI, orice ragaz de liniste si detensionare devine nepretuit. Relaxarea in saloane de s-a transformat intr-o practica tot mai raspandita, pe masura ce numarul serviciilor de acest gen s-a extins iar accesibilitatea financiara a crescut si ea in acelasi timp. Iata ce inseamna o vizita intr-un centru de masaj si care sunt beneficiile pe care le poti culege la final.

Majoritatea persoanelor tanjesc la sfarsitul unei zile obositoare dupa un masaj corporal, de aceea antreprenorii si-au deschis saloane specializate intr-o gama larga de interventii de acest tip.

In general, masajul profesional intr-un centru spa se adreseaza ameliorarii tensiunii musculare si a durerilor corporale. Totodata, tipurile de masaj oferite clientilor ating si alte zone specifice, precum scopurile estetice (hidratare, slabire) sau terapeutice.

Masajul pentru gravide

Una dintre cele mai noi specializari adoptate de saloanele de masaj vizeaza femeile insarcinate si combaterea neplacerilor asociate cu perioada de sarcina. Masajul pentru gravide reduce disconfortul specific lunilor avansate de graviditate, relaxeaza organismul tensionat al viitoarelor mamici si ajuta la reducerea intensitatii durerii din timpul travaliului.

Reflexologia

Reflexologia este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj si se efectueaza la nivelul mainilor si al picioarelor. Principiul se bazeaza pe efectuarea unei presiuni asupra centrilor nervosi principali, situati in zona talpilor si a palmelor. Acest serviciu este atat de cautat, incat exista saloane de masaj dedicate in mod exclusiv acestuia.

Masajul in tesut adanc

Daca iti simti deseori gatul si umerii tensionati, masajul tesutului adanc poate fi solutia potrivita pentru tine. Terapeutul descompune aderentele acumulate in muschi, tendoane si ligamente folosind presiunea directa.

Masajul cu pietre fierbinti

Pietrele fierbinti sunt folosite de obicei in cadrul masajul suedez. Sunt plasate de-a lungul coloanei vertebrale sau pe alte puncte ale corpului, considerate centre de energie. Caldura emanata de pietre ajuta la relaxarea muschilor si a tesuturilor, calmeaza sistemul nervos si are un efect profund reconfortant.

Preturile masajului la salon variaza in functie de specificul acestuia si de calitatea serviciilor oferite. De pilda, un porneste de la 40 ron, cel anticelulitic de la 50 ron si cel reflexogen de la 60 ron.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare