Pentru ea

#stil #moda #haine #tendinte #reguli #accesorii #culori #pantofi #geanta #rochii

Reguli in moda tocmai bune de incalcat

An de an moda se schimba, tendintele sunt altele si stilul se imbogateste cu ceva nou la fiecare colectie aparuta pe podiumul international. Insa, sunt cateva reguli de baza care pana nu demult era stricte si nu suportau nicio abatere.

Anul acesta insa, designerii marilor case de moda si ulterior vedetele de pe covorul rosu au decis sa rupa barierele. Coduri, reguli si legi in moda au fost daramate o data cu colectiile pentru sezonul cald 2010. Despre ce este vorba si ce schimbari trebuie sa faci si tu in garderoba pentru a te incadra in noile tendinte ramane de vazut in cele ce urmeaza.

 

Sa asortezi intotdeauna pantofii cu geanta

 

Mai nou, aceasta regula este valabila doar in cazul in care tinuta ta este o adevarata explozie de culori si printuri . Insa, daca optezi de exemplu  sa te imbraci intr-o rochie neagra simpla sau sa abordezi un look lejer, este indicat sa adaugi putina culoare tinutei  combinand nuantele accesoriilor.

Iar posibilitatiile sunt multiple, de la pantofii roz cu poseta clutch in print leopard pana la pantofii stilettos cu geanta postas. Ai grija insa doar sa se potriveasca ca stil, nu poti amesteca de exemplu ciocatele de cowboy cu o geanta lacuita

.www.elle.com

 

Sa nu amesteci print-urile

 

Pana nu demult, print-ul reprezenta o alegere complexa si foarte usor de transformat intr-un adevarat fiasco daca nu erai atenta. Acum insa, imprimeurile sunt mult mai permisive si pot fi usor combinate. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca nuantele dominante ale imprimeurilor sunt aceleasi. In rest poti combina modelele florale cu bulinele, carourile cu dungile si asa mai departe.

www.elle.com

 

Sa porti paiete doar seara

 

In ultimul timp, in colectiile de moda si-au facut simtita prezenta din ce in ce mai mult paietele, iar vedetele le-au urmat indemnul intocmai. Asa se face ca aceste detalii vestimentare au acaparat nu numai tinutele pretentioase de seara ci si pe cele casual.

Astfel, daca asortezi o pereche de jeans cu un tricou alb si un blazer cu paiete nu vei da gres. Daca esti o fire mai indrazneata, poti opta si pentru un look a la Sienna Miller , combinand un pulover dintr-un material moale cu o pereche de pantaloni cu paiete.

www.people.com

 

Sa nu asortezi niciodata negru cu bleumarinul

 

Celebrele case de moda precum Marc Jacobs sau Gucci au decis ca este timpul sa daramam si acest mit potrivit caruia culoarea neagra nu ar merge cu albastru marin. Astfel, colectiile primavara/vara semnate Gucci sau Marc Jacobas au abordat din plin aceasta combinatie, care s-a dovedit a fi una de succes. Ea a fost preluata ulterior de multe vedete de pe covorul rosu precum Cameron Diaz, Hillary Swank sau Anne Hathaway .www.elle.com

Foto : www.girlawhirl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare