Pentru ea

#imprimeu #rochie #bluza sport #sweat #tunica #cardigan #trench #camasa #reduceri #quelle.ro

Reduceri de pana la 70% pe Quelle.ro

Daca esti dezamagita ca sezonul reducerilor s-a incheiat, Quelle iti sare in ajutor. Porneste la shopping pe Quelle.ro si descopera reduceri de peste 70% la articolele de primavara. Vei descoperi obiecte vestimentare in tendinte si piese must-have, care imbina calitatea exceptionala cu un pret redus.

Camasa office

Chiar daca trebuie sa adopti o tinuta business, asta nu inseamna ca esti nevoita sa renunti la feminitate. Una dintre piesele de rezistenta a garderobei office este camasa. Pentru un look fresh, opteaza pentru o camasa cu nasturi pana la gat si pense pe piept. Volanasele dau un aer de romantism, iar culoarea roz a camasii intregeste lookul. Aceasta poate fi achizitionata la pretul de 39, 90 RON, de pe site-ul Quelle .ro.

Bluza Explorer

In rosu orice femeie se simte frumoasa, atragatoare si puternica. Acestea sunt de fapt caracteristicile acestei culori, cu care poti face senzatie fie la locul de munca, fie la o iesire in oras cu prietenii. Aceasta bluza cu guler de camasa, accesorizata cu capse sidefate, iti ofera libertate de miscare datorita faptului ca este confectionata din bumbac si elastan. Se poate spala cu usurinta la masina de spalat si poate fi achizitionata la pretul de 39, 90 RON, de pe site-ul  Quelle.ro.

Jacheta tricotata

Cu imprimeu modern, in stil animal-print, aceasta jacheta tricotata cu decolteu adanc se potriveste unei persoane indraznete, care nu ezita sa-si exprime senzualitatea. Daca vrei sa te faci remarcata, alege un astfel de model. Cordonul din jurul taliei iti subliniaza silueta, iar nasturii aduc un plus de mister. O poti achizitiona la pretul de 49, 90 RON, de pe site-ul Quelle.ro.



Trench

Trench -ul este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Pentru ca primavara se arata capricioasa, este momentul sa scoti trench-ul din sifonier. Acesta se poarta mai ales in zilele racoroase si ploioase.

Daca nu esti pe deplin convinsa de necesitatea acestei piese vestimentare, atunci trebuie sa stii ca trench-ul este un must-have care nu a fost niciodata exclus din tendinte. Trench-ul din imagine prezinta doua randuri a cate 3 nasturi si buzunare cu clapa aplicata. Cataramele de la maneci sunt reglabile, iar gulerul cu rever te va proteja de vantul de afara. Il poti achitiona pentru 49, 90 RON, de pe site-ul Quelle.ro.

Cardigan

Daca optezi pentru o tinuta lejera, alege un tricou, jeansi si un cardigan comod care sa te scoata din anonimat. Renunta la hainele negre de iarna si incalzeste-te cu ajutorul unui cardigan in culori electrice: turcoaz si mov.

Gulerul tip sal iti pune in evidenta decolteul, iar daca iti faceai griji pentru functionalitatea acestuia, gasesti atasate doua buzunare in care iti poti strecura lucrurile importante. Fie ca mergi la o plimbare in parc sau la cumparaturi, cardiganul iti va asigura o tinuta lejera si vesela. Il poti achiztiona la pretul de 39, 90 RON, de pe site-ul Quelle.ro.

Bluza sweat Y.O.U

Pentru ca a venit primavara, este timpul sa iesi din casa mai des si sa incerci niste activitati sportive. Pentru mersul la sala sau jogging, bluza sweat este ideala cand vine vorba de sport, style si fashion.

Opteaza pentru clasicul gri sau invioreaza-te cu o bluza sweat Y.O.U in nuante de roz, albastru sau verde. O poti achizitiona la pretul de 44, 90 RON, de pe site-ul Quelle.ro.

Quelle si-a propus si a reusit sa ofere solutii elegante si confortabile, atat pentru tinuta casual, cat si de seara, intr-o gama larga de modele, aflate in trend, pentru toate gusturile si varstele. Pe scurt, o promisiune respectata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului