Pentru ea

#pantone # tendinte moda #tendinte 2014 #ce se poarta 2014 #radiant orchid # culoarea anului 2014 # culoare pantone

Radiant Orchid, culoarea anului 2014. Cum sa o folosesti in tinutele tale

Daca anul trecut culoarea-vedeta a fost verdele smarald, in 2014 trecem pe tonuri mult mai calde. Radiant Orchid este culoarea anului 2014, iar aceasta face parte din paleta tonurilor de violet, insa este o nuanta mai dechisa, cu tente de roz.

Aceasta alegere a fost facuta de Panetone Color Institute si a fost descrisa ca "o armonie incantatoare de fucsia, mov si nuante de roz". Decizia asupra acestei nuante a fost luata de mai multi designeri de moda, designeri industriali, dar si in urma unor analize de piata si de entertainment.

Celebritati precum Michelle Obama sau Lady Gaga s-au indragostit deja iremediabil de aceasta nuanta si si-au facut aparitia in aceasta nuanta la mare cautare in 2014.

Fara abuzuri

Chiar daca Radiant Orchid este culoarea anului 2014 nu te axa insa pe achizitia a cat mai multe piese vestimentare in aceasta nuanta. Incearca sa iti cumperi doar cateva piese vestimentare cheie, pe care sa le poti combina cu alte obiecte vestimentare in culori neutre. De asemenea, atunci cand iti creezi un outfit incearca sa nu exagerezi cu aceasta culoare. In principiu, Radiant Orchid este o culoare care se portriveste mai degraba sezonului estival, insa o poti integra in garderoba ta inca de pe acum, mai ales in ceea ce priveste accesoriile.

Alege topurile si fustele

Daca vrei sa faci investitii de durata achizitioneaza-ti inca de pe acum topuri sau fuste diafane in aceasta nuanta. Aceste obiecte vestimentare sunt extrem de versatile si, in plus, le poti purta in orice anotimp.

Camasile, mereu in tendinte

In cazul in care esti o fire eleganta, atunci garderoba ta trebuie sa fie completata in acest an cu o camasa de matase Radiant Orchid. Chiar daca este o culoare deschisa, cu tente de roz, ea este insa potrivita chiar si pentru tinutele office, asa ca o poti purta cu incredere si la birou.



Rochiile de seara

Vrei sa fii o aparitie de senzatie la petrecerile din acest an? Atunci rochia perfecta este cea in nuanta Radiant Orchid. Este plina de eleganta si, asortata cu cateva bijuterii pretioase, este te poate face o prezenta spectaculoasa in orice imprejurari.



Sursa foto: damzelinthisdress.blogspot.com
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare