Pentru ea

#stil feminin #sarbatori #tinuta sarbatori #pulover rosu

Puloverul rosu, indispensabil in perioada sarbatorilor

Rosul este culoarea traditionala a Craciunului, asa ca aceasta nuanta nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta de sarbatori. Se spune, de asemenea, ca aceasta culoare aduce noroc daca o porti in noapte dintre ani. Iata cateva modele surprinzatoare de pulovere rosii, pe care le poti gasi la preturi accesibile, in cele mai populare magazine:

1. Puloverul rosu asimetric

Asimetria este una dintre tendintele care se vor pastra si in anul 2014. Asadar, un pulover rosu asimetric va fi cu siguranta o investitie de durata. Un model inedit de pulover rosu asimetric poti gasi la magazinul H&M la pretul de 99 de lei.

2. Puloverul clasic de Craciun

Daca vrei sa intri in atmosfera de Craciun in toate privintele, din garderoba ta pentru sarbatori nu trebuie sa lipseasca clasicul pulover gros multicolor, in care nuanta predominanta este rosul. Aceasta piesa vestimentara este una ce iti reda rapid bunadispozitie prin culorile sale vesele si imprimeuri uimitoare.

Modelul din imagine il poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 129 de lei.

3. Puloverul rosu cu animal print

In cazul in care vrei sa adopti o tinuta mai lejera si cat mai inedita de Craciun, poti alege un pulover rosu cu animal print, pe care sa il asortezi cu o fusta cu simpla sau cu o pereche de colanti cu imprimeuri alb-negru. Acest model de pulover il poti gasi la magazinul Stradivarius, la pretul de 89 de lei.

4. Puloverul rosu pana in talie

Puloverul rosu scurt pana in talie este o alta piesa vestimentara pe care trebuie sa o ai in garderoba cu ocazia sarbatorilor. Il poti purta la diverse tinute, atat elegante, cat si unele casual. Acesta da o nota inedita oricarei tinute si scoate din banalitatea chiar si cele mai simple outfituri prin dimensiunea si culoarea sa aprinsa. Acest model il poti gasi la magazinul Stradivarius, la pretul de 149 de lei.



Asadar, iarna aceasta, rosul este culoarea-vedeta, pe care sa o integrezi in tinuta ta de Craciun. Lasa-te si tu coplesita de veselia acestei sarbatori si transpune-ti optimismul in look.

Sursa foto: onlineclothingmarket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului