Pentru ea

#stilago.ro #reduceri #stilago #magazin de haine # tom tailor

Profita de promotia Tom Tailor de la Stilago si plateste cu 75% mai putin!

Vrei sa-ti refaci garderoba pentru anotimpul rece? Profita de promotia Stilago pentru colectia Tom Tailor si plateste cu 75% mai putin!

Poti alege o rochie casual, albastra, pentru tinuta ta de zi cu zi. Rochia [[//www.stilago.ro/index.asp?tn=productview&pid=495655]] costa doar 94 de lei, in loc de 269 lei.

Daca iti doresti o rochita scurta si sexy, alege rochia [[//www.stilago.ro/index.asp?tn=productview&pid=495664]] din denim violet, la doar 90 lei in loc de 224 lei.

Pentru anotimpul rece, alege o jacheta casual, gri. Aceasta este calduroasa si moderna, ideala pentru zilele cu temperaturi scazute. Jacheta costa 112 lei, redusa de la 449 lei. Pentru un palton din denim, pentru femei, trebuie sa platesti numai 135 lei, in loc de 539 lei.

Si domnii pot gasi hanorace, jachete, camasi, tricouri si alte piese vestimentare la pret redus . O jacheta calduroasa, din bumbac, costa numai 169 lei, in loc de 674 lei. Iti doresti sa gasesti o camasa barbateasca simpla, dar moderna si atractiva? Alege camasa albastra Tom Tailer, realizata din bumbac 100%. Camasa costa 90 lei in loc de 180 lei.

In aceeasi promotie gasesti tunici, blugi, bluze, esarfe, pulovere, pantaloni scurti, veste, paltoane, sacouri si multe altele, la preturi imbatabile!

Foto: stilago.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare