Pentru ea

#tendinte primavara 2012 #haine de primavara #primavara 2012 #moda primavara

Primavara 2012: tendintele principale ale sezonului

Tendintele principale pentru primavara anului 2012 au inceput deja sa prinda contur, chiar daca in acest moment ne pregatim sa facem fata sezonului rece 2011-2012 cu mult stil si curaj de a infrunta frigul naprasnic. Creatorii de moda te invita sa faci un salt in viitor si sa tragi cu ochiul la piesele vestimentare propuse de industria modei pentru primavara noului an calendaristic.

Designerii faimosi din New York, Londra, Milano si Paris si-au dezvaluit colectiile noi pentru sezonul primavara- vara 2012 , astfel ca iti poti satisface deja curiozitatea asupra pieselor cu care iti vei completa garderoba in anotimpul cald al anului viitor.

Influentele anilor '20

Senzuala decada 1920-1930 a reprezentat o sursa importanta de inspiratie pentru creatorii de moda, care au emis abordari moderne uimitoare pentru stilul vintage al anilor '20. Culorile fabuloase si detaliile incantatoare cu influentele perioadei fermecatoare te vor incanta cu siguranta.

Materialele stralucitoare, in nuante metalice, reprezinta una din tendintele fierbinti ale primaverii viitoare, de aceea este timpul sa te acomodezi cu ideea unei straluciri suplimentare in tinutele tale obisnuite. Bluzele lucioase sau pantalonii in tonuri metalice vor deveni piese de rezistenta in garderoba ta.


 

Foto: becomegorgeous.com

Tinutele elegante

Pantalonii cu croiala ampla, foarte largi, se anunta si ei in lista tendintelor fierbinti in 2012, pe care ii poti asorta cu bluze si camasi foarte decoltate, veste si blazere business.



Foto: becomegorgeous.com

Pantalonii foarte scurti

La polul opus, creatorii de moda propun revenirea pantalonilor foarte scurti, purtati impreuna cu bluze si camasi cu guler inalt, funde supradimensionate in zona pieptului sau a taliei, astfel incat tinuta sa se echilibreze in partea de sus a trunchiului. Simpli sau colorati, pantalonii foarte scurti se vor bucura de toata atentia in sezonul primavara-vara 2012.

Foto: becomegorgeous. com

Rochiile asimetrice si decolteul amplu

Rochiile asimetrice, cu un umar gol, revin in forta pentru a pune in evidenta frumusetea pielii din partea de sus a trupului. In aceeasi nota senzuala, decolteul foarte adanc, in forma de V, este menit sa faca furori in 2012.

Foto: becomegorgeos.com

Imprimeurile

Imprimeurile nu isi vor pierde din actualitate in sezonul primavara-vara 2012, mai ales daca vorbim despre culori puternice, vii, de la verde crud pana la fuchsia, galben-pui sau turcoaz. Modelele florale, inspirate din natura, vor domina stilul imprimeurilor in 2012.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului