Pentru ea

#rochie de mireasa #casatorie #targ de nunti #nunta

Prima expozitie tematica de nunti - Romanian Wedding Academy

Ai stabilit data nuntii, insa ti-e teama cand te gandesti la ceea ce va urma: pregatirea invitatiilor, gasirea rochiei de mireasa si a costumului de mire, amenajarea salii si alegerea formatiei muzicale? Alunga gandurile negre pentru ca ziua nuntii tale trebuie sa fie unul dintre cele mai frumoase momente din viata. Specialistii in acest domeniu deja au pregatit pana la cel mai mic amanunt cum va arata nunta visurilor tale. Trebuie doar sa te decizi asupra ceea ce iti doresti.

Pentru prima data in Romania, profesionisti din domeniului nuntilor, furnizori de servicii si produse pentru nunta, producatori autohtoni si importatori de branduri  sunt asteptati sa ia parte la Prima expozitie tematica de nunti - Romanian Wedding Academy, organizata de Rin Grand Hotel.

Castiga o nunta completa!

Sub sloganul WIN with RIN, evenimentul care va avea loc in luna februarie a anului urmator va fi presarat cu momente muzicale, tombole cu premii, demonstratii live in urma carora fiecare cuplu de miri poate fi castigatorul unui premiu substantial sau chiar castigatorul unei nunti complete.

Romanian Wedding Academy isi propune sa scoata din tiparele conventionalului notiunea de targ si sa transforme o expozitie cu vanzare intr-un eveniment creativ si calitativ care sa alinieze piata nuntilor din Romania la standarde internationale .

Conceptul evenimentului  are la baza  promovarea organizatorilor si a furnizorilor de top din piata nuntilor din Romania, precum si incurajarea firmelor noi infiintate, prin activitati si programe menita sa atraga potentiali clienti – viitori miri ( concursuri, tombole cu premii etc.)

In cadrul evenimentului Romanian Wedding Academy, fiecare expozant va avea posibilitatea sa-si amenajeze spatiul expozitional, conform unui proiect de design tematic (romantic wedding, vintage wedding, urban wedding, traditional wedding).

Evenimentul se va desfasura timp de 3 zile in perioada 12-14 februarie 2010.

Citeste mai mult:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului