Pentru ea

#concurs #stil #antalya #stil feminin

Pregateste-te de toamna cu un nou look si poti castiga o vacanta pentru doua persoane in Antalya

Odata cu venirea toamnei, corpul tau simte nevoia unui rasfat profund, atat la exterior, cat si pe interior. Dupa luni bune in care ai dat frau liber micilor placeri vinovate, acum este momentul pentru o cura de detoxifiere si de energizare. Pielea ta are si ea nevoie de un plus de ingrijire, mai ales ca vremea nu mai este prietenoasa, iar daca te uiti in garderoba, cu siguranta ti-ar placea sa gasesti haine chic, in tendinte. Vrei sa excelezi la toate aceste capitole? Atunci participa la concursul "Pregateste-te de toamna cu un nou look", lansat de Acasa.ro. Poti castiga o vacanta pentru 2 persoane in Antalya, Turcia.


Regulamentul concursului "Pregateste-te de toamna cu un nou look"

Acasa.ro si partenerii concursului te ajuta sa-ti faci o lista cu lucrurile de care ai nevoie pentru un look nou, de toamna. Asadar, pentru a participa la consurs, trebuie sa accesezi pagina concurs.acasa.ro/look-toamna si sa parcurgi toti pasii concursului.

Fiecare pas reprezinta o pagina cu cate trei produse diferite. Tu trebuie sa il alegi pe cel care te ajuta sa-ti schimbi lookul in aceasta toamna. Odata ce parcurgi toate paginile de concurs, nu-ti ramane altceva de facut decat sa lasi datele tale valide de contact: e-mail si nume/prenume si esti inscrisa automat pe lista participantilor.

Concursul se desfasoara in perioada 20 septembrie 2013 - 20 octombrie 2013, iar in cursa pentru marele premiu poate intra orice vizitator al sectiunii concurs.acasa.ro/look-toamna, cu varsta peste 18 ani.


Premiul concursului "Pregateste-te de toamna cu un nou look"

Castigatorul concursului "Pregateste-te de toamna cu un nou look" va fi desemnat in mod aleatoriu, pe data de 21 octombrie 2013, de catre Echipa Acasa.ro. Premiul consursului consta intr-o vacanta pentru 2 persoane in Antalya, Turcia. Sejurul de 7 nopti, in camera dubla, va fi in regim de masa Ultra All Inclusive, la hotelul de 5 stele Hotel Club Vera Mare, din Statiunea Belek.

Sejurul poate fi consumat oricand, in intervalul 20 octombrie 2013 - 31 mai 2014 si este oferit de S.C. POP FAMILY TRAVEL S.R.L.


Cei 9 aliati care te ajuta sa te pregatesti pentru schimbarea de look

O schimbare de look nu este niciodata simpla, mai ales cand nu stii ce trebuie sa faci. Din acest motiv, 9 aliati voinici iti sar in ajutor si iti arata cum sa te pregatesti de toamna cu un nou look.

1. Dm-drogeriemarkt.ro - unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de ingrijire a pielii, produse cosmetice si produse pentru ingrijirea casei

2. Fshoes.ro - cel mai cool magazin cu incaltaminte pentru femei

3. Jadu.ro - magazin online cu bijuterii si accesorii moderne

4. Glittio.ro - magazin online cu haine, accesorii si incaltaminte pentru femei, barbati si copii

5. Sensilive.ro - magazin online cu produse bio si suplimente alimentare

6. Hainelid.ro - magazin online cu haine si accesorii pentru femei si barbati

7. Conceptoline.com - magazin online cu haine pentru femei

8. Sophyto.ro - magazin online cu produse cosmetice organice pentru ingrijirea tenului

9. Daciaplant.ro - magazin online cu produse naturiste create dupa retete traditionale si originale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare