Pentru ea

#vesta #vesta de blana #tinuta toamna

Poarta cu stil vestele in tendinte in toamna 2012!

Vestimentatia de toamna iti da intotdeauna batai de cap, din cauza zilelor imprevizibile si a diferentelor uriase de temperatura intre zi si noapte.

Totusi, apeland la mici trucuri si folosind accesoriile vestimentare potrivite, poti sa te protejezi dimineata de frig, iar la amiaza vei renunta la piesele vestimentare in plus.

Creaza-ti o tinuta sic combinand vestele calduroase cu restul pieselor din garderoba. Urmareste sugestiile noastre si poate gasesti ceva idei din care sa te inspiri.

1 Poarta vesta de tip barbatesc

Daca te caracterizeaza look-ul elegant, atunci de preferat ar fi sa porti o vesta de stofa, de tip barbatesc. O poti asorta cu lejeritate la o pereche de pantaloni trei sferturi, o rochie vaporoasa in culori neutre sau o fusta clasica de culoare neagra. Nu uita accesoriile! Nu trebuie sa iti lipseasca poseta clutch, pantofii eleganti si cureaua.

O adevarata fashionista va alege si o pereche de manecute in acelasi ton cu vesta.

O astfel de tinuta se preteaza a fi purtata de femeile cu o silueta androgina.

2 Alege vesta tricotata

In sezonul acesta se poarta modelele hand-made, insa alternativa e data de vestele tricotate. Fie ca imbraci o pereche de pantaloni cu talie inalta, o bluza cu imprimeuri sau o camasa alba, vesta tricotata nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau.

Un astfel de accesoriu da un aer sic tinutei si se asorteaza cu usurinta atat la tinutele casual-elegante, cat si la cele sport. Fii atenta la culoarea si nuanta aleasa!

3 Poarta vesta de blana pentru un aer chic

O vesta de blana este ideala in ultima luna de toamna, cand deja se face trecerea la anotimpul geros. Prezenta ta va fi imediat remarcata daca stii cum sa porti vesta de blana. Alege o pereche de cizme elegante, rochii feminine tricotate si accesorii aurii.

4 Te caracterizeaza stilul sport-chic? Cumpara-ti o vesta matlasata

Stilul sport nu se refera neaparat la a purta haine largi sau costume de trening. Poti avea un stil minimalist, care sa iti ofere lejeritate in miscari, cu haine comode si tineresti care sa iti revitalizeze vestimentatia.

Vesta matlasata te provoaca sa iti exprimi creativitatea. Poate fi purtata cu lejeritate alaturi de o pereche de pantaloni skinny si o geanta tip postas sau peste o fusta midi, accesorizata cu niste pantofi sport.

Sursa foto: aliexpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului