Pentru ea

#piese vestimentare #stil feminin

Piese vestimentare esentiale pentru un look feminin in tendinte

In timp ce tendintele in moda se schimba constant, exista anumite piese vestimentare de baza care nu isi pierd farmecul in timp. Este vorba despre acele piese atemporale si versatile pe care orice femeie trebuie sa le aiba in garderoba sa si pe care le vei purta intotdeauna cu drag. De asemenea, sunt acele elemente vestimentare pe care le poti asorta, adapta si reinventa pentru ca de fiecare data cand le porti sa te bucuri de un cu totul alt look.

Pe principiul calitate si durabilitate in defavoarea cantitatii am ales sa iti prezentam cateva piese esentiale pe care merita sa le achizitionezi. Cu siguranta vor fi si acele haine salvatoare in situatiile de tipul: "Eu cu ce ma imbrac?".

1. Little black dress

Rochia neagra simpla este prima pe lista noastra de recomandari datorita modalitatilor nenumarate in care poate fi purtata. O poti accesoriza cu pantofi stiletto, sandale, sneakersi sau chiar bocanci pentru un stil punk. Fie ca vrei sa adopti un stil casual, elegant sau office, simplitatea ei o face alegerea perfecta. Ai libertatea de a alege orice fel de bijuterii pentru a o duce in zona stilistica potrivita stilului tau personal.

2. Salopetele

Salopetele sunt fara doar si poate un must-have pentru orice femeie. Un model elegant te va scoate cu siguranta din impas atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment important si nu ti-ai pregatit din timp o tinuta. Cu o singura piesa te vei bucura de un aspect plin de eleganta. Pe de alta parte, salopetele lejere de vara, din in sau denim, iti ofera acel farmec deosebit de tineresc. O gama variata de salopete dama de cea mai buna calitate gasesti disponibile pe resense.ro. Ai la dispozitie o multime de imprimeuri, croieli si lungimi din care o poti alege pe cea potrivita sa-ti puna in valoare silueta.

3. Rochiile cu imprimeu floral

Rochiile cu imprimeu floral sunt intotdeauna vedetele sezonului primavara-vara. Se incadreaza perfect in peisajul plin de culoare al acestor anotimpuri, oferindu-ti un aer delicat si romantic. Se afla in gama de piese esentiale datorita faptului ca pot fi purtate atat pe timp de zi la birou, cat si la o iesire relaxanta cu prietenii.

4. Fusta creion

Este o piesa de nadejde in dressingul tau pentru faptul ca poate fi purtata atat in sezonul rece cu dresuri, cat si in sezonul cald cu sandale. Orienteaza-te asupra celorlalte piese vestimentare pe care le alaturi in functie de contextul in care o porti. Spre exemplu, alaturi de o camasa office si pantofi stiletto este tinuta perfecta la birou. In schimb, daca alegi sa adaugi o pereche de sneakersi si un top lejer, ai obtinut o tinuta total diferita si pe care o poti purta in timpul tau liber.

5. Camasa casual

Ei bine, ce te-ai face fara camasa aceea pe care o alaturi rapid unei perechi de jeans, pantaloni office sau fusta si care te scoate din impas de fiecare data cand nu mai stii ce sa porti? Trebuie sa recunosti ca o camasa casual este extrem de versatila si necesara.

Nu ai de ce sa mai stai pe ganduri atunci cand vine vorba de achizitionarea acestor piese!

Sursa foto: resense.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare