Pentru ea

#stil #tendinte toamna 2012 # tinute toamna 2012 #tinute semitransparente # haine semitransparente

Piese semitransparente: ghidul de buna purtare in toamna 2012

A sosit momentul sa acorzi o sansa celor mai pretioase piese semitransparente din garderoba ta, deoarece toamna 2012 le readuce in tendinte. Vestea buna este ca exista si variante in care sa le porti fara sa te simti prea expusa, prin ghidul de buna purtare pe care ti-l sugeram pentru acest sezon.

Blazerele, bluzele si pantalonii prin care se poate observa discret pielea sunt cele mai noi tendinte pe care sa le incerci in toamna 2012. Da o sansa pieselor semitransparente la acest sfarsit de an si iti vei redescoperi feminitatea, intr-o maniera mai rafinata decat crezi. Iata un ghid de buna purtare, care sa iti inspire tinutele semitransparente!

1. Camasa semitransparenta

In anii '90, privelistea libera catre abdomen era "cireasa de pe tort" a tinutelor feminine. Tendinta a revenit in aceasta toamna si poate fi adaptata stilului tau personal cu ajutorul unei camasi semitransparente, pe care sa o porti cu o bustiera in aceeasi nuanta dedesubt.

Poarta o astfel de piesa vestimentara sofisticata si in voga pentru acest sezon cu pantaloni cu talie inalta, care iti subtiaza talia si iti ascund burtica.

2. Colanti transparenti

Ultima strigare in moda, colantii transparenti, iti pot insoti cu succes tinutele cu fuste mini din piele sau pulovere-rochii. Au putut fi admirati in colectiile mai multori designeri de top pentru sezonul toamna-iarna 2012, printre care se numara si excentricul Philip Lim.



Foto: shopify.com, jezebel.com

3. Puloverul semitransparent

Asorteaza un pulover fin semitransparent cu o pereche de pantaloni din matase, imprimati grafic, pentru o tinuta de birou chic si originala. Poti purta o bustiera sau un maiou, pentru un plus de acoperire si, mai ales, decenta.

4. Rochia maxi semitransparenta

Pentru sfarsitul de saptamana, cand simti cea mai mare nevoie de confort, o rochie maxi semitransparenta te poate multumi pe deplin. O poti purta cu orice alta piesa de vara pe dedesubt, pentru a fi potrivita temperaturilor de toamna.



Foto: shopbop.com, asos.com

5. Fusta semitransparenta

Chiar daca te-ai obisnuit cu piese semitransparente pentru partea superioara a trunchiului, creatorii de moda iti propun ca in aceasta toamna, sa iti lasi picioarele la vedere. Opteaza pentru o fusta transparenta de la jumatatea coapselor in jos, insa ai grija ca tinuta sa fie foarte decenta in rest. Propunerea a venit din partea celebrului Alexander Wang.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare