Pentru ea

#stil #stil feminin #accesorii ploaie # tinute primavara # tinute de ploaie

Piese de primavara pentru vreme ploioasa

Primavara inseamna renasterea naturii, un soare mai bland si mai multa lumina in jur. Din pacate, ea aduce cu sine si vreme ploioasa, pentru care ai nevoie de piese vestimentare si accesorii speciale, care sa te tina departe de umezeala si racoare. Vestea buna este ca nu trebuie sa iti sacrifici stilul in astfel de conditii meteo dificile, daca te inspiri din urmatoarele idei interesante care iti pot salva cu brio aparitiile zilnice.

Chiar daca ploaia nu da semne de abundenta in primavara anului 2012, pregateste-te cu piese pentru vreme ploioasa din timp, astfel incat sa ajungi sa iti doresti precipitatii pentru a avea ocazia sa le porti.

1. Umbrela in pas cu moda

Vei fi tentata sa initiezi dansul ploii daca iti achizitionezi o umbrela chic, numai buna de afisat in public. Un exemplu de acest gen este umbrela din colectia recenta Jean Paul Gaultier, cu fundal negru si imprimeu verde aprins, o combinatie moderna si fascinanta.

foto : refinery29.com

2. Trenciul impermeabil

Tine-te departe de umezeala cu ajutorul unui trenci impermeabil foarte feminin, semitransparent, cu gluga si buzunare laterale, strans in talie cu un cordon subtire. Exprima bucuria primaverii si aliniaza-te tendintelor in materie de culori in acest sezon, alegand un model rosu-aprins, care va intoarce toate privirile in directia ta.



Foto: refinery29.com

3. Trenciul elegant

Un treci foarte elegant, de lungime medie, va fi la fel de util pentru o vreme ploioasa si rece. Nu te vei grabi sa schimbi hainele groase cu tricourile, daca iti vei face cadou un trenci bleumarin, cu croiala in stil militaresc in partea de sus.




Foto: refinery29.com

4. Botinele din cauciuc

Botinele din cauciuc sunt foarte populare anul acesta, fiind precursoarele faimoaselor cizme din acelasi material practic si modern. Alege un model feminin, cu imprimeu, pentru a fi instant in pas cu tendintele in curs.



Foto: refinery29.com

5. Capa impermeabila

O alta piesa vestimentara extrem de potrivita pentru zilele ploioase este capa impermeabila, precum cea disponibila in colectia noua TerraNewYork. Cauta un model similar si poarta-l cu botine de cauciuc si pantaloni-pana.



Foto: refinery29.com

6. Impermeabilul cu imprimeu de dantela

Te-ai saturat de clasicul impermeabil galben, in care te simti oricum, numai nu feminina si sexy? Atunci alege unul special, cu imprimeu care imita dantela, precum cel din cea mai noua linie vestimentara Free People.



Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului