Pentru ea

#penene rosu #penene verde #tratamente cosmetice #beneficii pepene #tratamente naturale #piele sanatoasa #ingrijire piele #hidratare #pepene #acnee #bronz #cosmetica #ten

Pepenele, miracol pentru pielea ta! Cum sa-l folosesti in cosmetica

Stiai ca deliciosul pepene are nenumarate beneficii pentru ten? Acest fruct este folosit in cosmetica de sute de ani. Previne imbatranire, reduce efectul nociv al rezelor UV asupra tenului si are o multime de nutrienti necesari pielii. Iata cum il poti folosi si tu!

Bai hidratante in zeama de pepene

Ai fost la plaja sau la piscina? Atunci este momentul ideal sa-ti rasfeti pielea cu bai in zeama de pepene. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in blender o portie generoasa de miexz de pepene si sa-l mixezi pana obtii o compozitie omogena. Cu sucul rezultat maseaza-ti bine pielea de pe intregul corp.

Pepenele est eformat din 92% apa si constine numeroase substante natuarale cu rol esential in mentinerea elasticitatii, catifelarii si stralucirii pielii. Ii va reda hidratarea iar bronzul va arata senzational pe pielea ta.

Lasa pepenele sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi clateste-te bine. La final aplica o crema hidratanta.

Tratament natural pentru acnee

Acneea este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile in special in timpul verii. Pepenele contine insa o multime de antioxidanti naturali ce lupta impotriva acneei. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti masezi fata cu suc de pepene in fiecare seara si, in scurt timp, vei putea observa efectele acestuia.

Previne imbatranirea prematura

Cine nu isi doreste tinerete vesnica? Este drept ca nimeni nu poate beneficia de ea, insa prin ingrijirea corecta a pielii putem preveni imbatranirea prematura. Si de aceasta data, tot pepenele este aliatul nostru numarul unu! Fiind bogat in licopen, vitamina C si A, antioxidanti cu rol puternic in regenerarea celulara, pepenele ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si previne aparitia ridurilor si ale altor semne ale imbatranirii. Tot ce trebuie sa faci este sa te masezi o data la doua zile cu zeama de pepene pe intregul corp.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului