Pentru ea

#rochii mireasa #bien savvy private sale # rochii lux # la sposa cocktail

Eveniment privat! Rasfata-te cu rochiile Bien Savvy si La Sposa Cocktail!

Pe 19 septembrie, la BIEN SAVVY PRIVATE SALE, ai reduceri de pana la 80% la superbele rochii de seara din colectiile Bien Savvy si La Sposa Cocktail. si preturi care incep de la 320 ron!

La Bien Savvy Private Sale ai peste 500 de rochii de seara elegante din colectiile Bien Savvy si La Sposa, rochii care starnesc pasiuni, rochii care dezvaluie femeia cu eleganta si rafinament. Pentru o zi, rochiile din colectiile Bien Savvy make a WISH, In the Mood, New, Moments Fall in Love si Vanity si colectiile La Sposa Cocktail te asteapta cu preturi fabuloase. Si avem si o surpriza! O serie de modele din ultima colectie Bien Savvy Follow Me vor fi si ele disponibile la Private Sale.

Anul acesta, Private Sale are loc in 3 locatii Bien Savvy din tara. Esti asteptata sa iti gasesti rochia de vis la un pret de vis la Atelier Bien Savvy Bucuresti (Popa Soare 26), la BIEN SAVVY Constanta (Bd. Ferdinand 19) si la BIEN SAVVY Brasov (Bd 15 Noiembrie 36).

Din peste 500 de rochii de seara fabuloase la preturi care incep de la 320 ron, cel putin una trebuie sa fie a ta! Evenimentul de sale incepe la 10:00 si continua pana la orele 20:00. Ai grija sa nu intarzii pentru ca prima venita, este prima servita. Te rugam sa vii insotita doar de o prietena si sa fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si vrem ca fiecare dintre voi sa se bucure de preturile reduse si de rochiile superbe.

Plata se poate face cash sau cu cardul. Rochiile nu se rezerva.

Pentru mai multe detalii scrie-ne la office@biensavvy.ro sau viziteaza pagina evenimentului pe Facebook.

 

Eveniment sustinut de TABU, Acasa.ro, FeteleStiu.ro, Viitoare Mireasa, WedMag, FashionandBeauty, Karena, DivaHair, KFetele 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare