Pentru ea

#parfumuri originale #parfumuripenet.ro #parfum andreea banica #cosmetice andreea banica

Parfumuri originale la preturi avantajoase, adorate si de Andreea Banica

Cine nu viseaza sa intre in posesia unor produse originale, la preturi avantajoase, pe care pana si vedetele de top le adora? Andreea Banica iti recomanda magazinul online Parfumuripenet.ro pentru achizitionarea acestor produse rafinate si calitative, pe care ea insasi le foloseste in fiecare zi. Promotiile pe care le gasesti aici iti dau toate motivele sa te rasfeti cu produsul de ingrijire, de machiaj sau parfumul preferat, fara sa te ingrijorezi de banii pe care trebuie sa ii investesti.

Andreea Banica este, ca orice celebritate de calibru, foarte pretentioasa atunci cand cumpara produse de infrumusetare. Vedeta a ales magazinul online Parfumuripenet.ro pentru a-si completa colectia de produse de ingrijire, fiind impresionata de calitatea, diversitatea si rapiditatea livrarii.

Vei descoperi si tu gama variata de parfumuri originale si produse cosmetice care pot fi ale tale cu un singur click, precum si promotiile speciale pe care Parfumuripenet.ro le-a pregatit in cinstea clientilor sai.


Parfumurile originale preferate de Andreea Banica

Odata ce a devenit client fidel Parfumuripenet.ro, Andreea Banica nu a avut nicio retinere in a-si exprima aprecierea fata de produsele si serviciile magazinului online. Mai mult decat atat, frumoasa cantareata a fost de acord sa isi impartaseasca si gusturile personale in materie de parfumuri, dezvaluind fanilor sai care sunt marcile sale preferate.

Andreea adora aroma eleganta si rafinata a parfumului Tom Ford - Sahara Noir, un mix fascinant de orhidee neagra, violete si patchouli alb. Un alt parfum de care artista este atasata face parte din categoria celor clasice, J'Adore - Christian Dior, care imprastie o aroma feminina si delicata de bergamota, trandafir si iasomie.

Lista parfumurilor folosite de Andreea Banica este completata de senzualul Jungle - Kenzo, cu o aroma subtila orientala, de flori de mandarin, chimen si patchouli. Parfumuripenet.ro te ajuta sa mirosi la fel de bine ca Andreea Banica, oferindu-ti sansa sa castigi prin tragere la sorti un parfum Kenzo Jungle, comandand produse de doar 25 de RON!

Promotii speciale la Parfumuripenet.ro

Parfumuripenet.ro a pregatit multe promotii speciale pentru clientii sai, atat la parfumuri, cat si la alte produse de infrumusetare de marca, 100% originale.

Astfel, poti comanda setul de Parfum 100ml, Lotiune de corp 100ml, Gel de dus 100ml Burberry cu doar 374 RON sau parfumul Versace Man Eau Fraiche 50 ml cu 211 RON.

 

Baza de machiaj 02 Effet Bonne Mine Lancome Miracle Base de 15ml este cu 15% mai ieftina pe Parfumuripenet.ro (126 RON), iar parfumul Carolina Herrera 212 Glam de 60ml costa doar 224 RON. Rujul Shade 12 Dermacol Lip Seduction poate fi al tau cu doar 33 RON, iar luciul de buze stralucitor Golden Pink 3 Yves Saint Laurent Golden este cu 10% mai accesibil, avand pretul de 109 RON.

Setul de lux Ninna Ricci Mademoisselle Ricci cu parfum de 80 ml si lotiune de corp 200 ml poate fi achizitionat de pe Parfumuripenet.ro cu doar 322 RON, setul Lagerfeld Classic cu parfum 125ml, si lotiune dupa barbierit 125ml costa 260 RON, lotiunea hidratanta Australian Gold - Forever After 650ml costa 80 RON, iar lotiunea pentru bronzare instanta Australian Gold Classic Sydney este doar 250 RON.

Alte produse incluse in promotiile spectaculoase ale magazinului online sunt:

  • Uleiul intensificator spray Australian Gold 237ml (40 RON)
  • Lotiune bronz inchis Pasul 1 California Tan Aqueous Kiss 355ml (66 RON)
  • Parfumul Davidoff The Game 60ml (160 RON)
  • Geanta Ed Hardy by Christian Audigier Tote Bag Veronica (128 RON)
  • Trusa de machiaj Christian Audigier Ed Hardy Color Blue 40.7g (149 RON)
  • Lotiune de corp Valentino V Exquisite 200ml (85,50 RON)
  • Sampon par gras Kerastase Capital Force 1000 ml (290 RON)
  • Masca par reintinerire Kerastase Age Premium Cosmetics 200ml (150 RON)


Pe Parfumuripenet.ro gasesti game diversificate de parfumuri, seturi cadou, produse de ingrijire, machiaj, creme pentru bronzat si accesorii, la preturi foarte accesibile!


Comanda pe Parfumuripenet.ro

Intra pe Parfumuripenet.ro, fa-ti un cont personal si foloseste meniul din stanga paginii pentru a naviga printre categoriile de produse sau lista producatorilor. Cand te hotarasti sa achizionezi un produs, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul "Cumpara".

Modalitatea de plata se realizeaza prin ramburs (la primirea livrarii) sau prin card bancar, fara perceperea unui comision suplimentar pentru tranzactie.

Pe Parfumuripenet.ro vei gasi toate parfumurile la un pret semnificativ mai mic. Fii mereu cu ochii pe promotiile saptamanii si alege unul dintre parfumurile preferate, la cel mai mic pret!

Sursa foto: andreeabanica.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare