Pentru ea

#balerini #acasa.ro #papucei.ro #concurs

Papucei.ro te ajuta sa fii sexy in aceasta vara

Culori puternice, stralucire, accesorii care fac diferenta, confort si multa piele la vedere – acestea sunt lucrurile dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand alegem incaltarile pentru vara acestui an.

ne dezvaluie cateva dintre incaltarile care se incadreaza in aceste tipare, perfecte pentru sezonul cald.

Sandale Eyes on me

O pereche de sandalute albe sunt tot ce ai nevoie langa o piele bronzata si o pedichiura impecabila. Incaltarile sunt moderne, confortabile, iti lasa pielea picioarelor sa respire in voie si, mai mult decat atat, sunt usor de asortat. Ele pot fi purtate atat la o rochita casual, cat si la o pereche de pantaloni scurti sau jeansi.

Cu ce sa le  porti? O pereche de casual nu merge decat cu o tinuta casual. Le poti purta alaturi de un tricou haios si o pereche de blugi scurti, trei sferturi sau lungi. De asemenea, poti incalta aceste sandalute si la o rochie mini sau midi.

Pret: 169 RON

Sandale Dirty New Yorker

Iti doresti sa strabati orasul pe jos, dar sa fii si sa te simti comoda in acelasi timp? Atunci aceste sandale sunt perfecte pentru tine. Ele sunt confectionate din piele intoarsa , material care va fi bland cu picioarele tale . Unde mai pui ca albastru este o culoare foarte moderna si expresiva. Nu iti place albastru? Le poti gasi si in variante de negru (atat lac cat si piele intoarsa).

Cu ce sa le porti? O geanta XXL, o pereche de pantaloni de in si un tricou poate fi o combinatie perfecta la aceste sandale.

Sandale Fairytails Gone Bad

Vrei sa faci senzatie cu numai cativa pasi? Atunci aceste sandale sunt perfecte pentru tine – inspirate din stilul roman, cu  barete realizate din franjuri, sandalele vor infrumuseta orice tinuta. Creatorii de moda spun ca in aceasta vara se poarta orice este accesorizat cu volane sau franjuri, asa ca nu rata sandalele Fairytails Gone Bad.

Cu ce sa le porti? Chiar daca primul lucru care iti vine minte este sa le asortezi cu o geanta cu franjuri, este mai bine sa renunti pentru ca risti sa ai o tinuta incarcata. Poarta-le cu o geanta spatioasa, care sa iti vina dupa gat, o pereche de pantaloni trei sferturi si un tricou simplu.

Sandale All That She Wants

Aceste sandalute iti vor face vara mai vesela, mai originala si mai moderna. Crezi ca va mai avea cineva sandalute pe a caror bareta sa fie urcata o pisicuta? Iesi din multime cu un accesoriu inedit si cu un plus de originalitate.

Cu ce sa le porti? Le poti purta la orice tinuta casual, atunci cand iesi in oras cu prietenii, atunci cand mergi la scoala sau atunci cand ai de alergat prin oras si vrei sa te simti comoda.

Pret: 199 RON

Sandale The fashion week is weak

Pantofii negri nu se vor demoda niciodata, iar sandalele negre nici atat. Sunt usor de asortat, poti fi purtate atat la o rochie neagra cat si la una rosie, pot fi purtat atat la un cocktail, cat si la un eveniment organizat de firma la care lucrezi. Sunt elegante, iar tocul de 10 cm va da o suplete deosebita picioarelor tale.

Cu ce sa le porti? Le poti purta cu o rochie scurta sau trei sferturi, cu o orice fel de croiala: de la una foarte simpla, pana la una complexa, rafinata sau glamour.

Pret: 429 RON

Sandale Thank God I’m pretty

Aceste sandale vor incorona orice tinuta speciala pentru o petrecere la fel de speciala. Ele te vor face sa ai incredere in tine si sa te simti sexy. Incaltarile au un toc inalt, subtire si sunt realizate din piele lacuita -  sunt disponibile si pe auriu.

Cu ce sa le porti? La astfel de sandale, ai nevoie de o tinuta pe masura: sexy si indrazneata. Le poti asorta cu usurinta la o rochie conica sau la una glamour, cu volanase.

Pret: 349 RON

Sandale Half Naked

Iti doresti niste sandale excentrice si indraznete? Iata o pereche de sandale foarte moderna, care va  starni admiratia si interesul tuturor. Sandalele seamana foarte bine cu o pereche de botine foarte decupate.

Cu ce sa le porti? Sandalele din imagine sunt destul de pretentioase si nu pot fi purtate la orice tinuta. Cel mai simplu este sa le porti la o fusta creion si o camasa cu maneca scurta.

Pret: 489 RON

 

CONCURS: Castiga o pereche de de la papucei.ro !

Stil acasa.ro impreuna cu papucei.ro te invita sa participi la concursul: "Castiga o pereche de pantofi de la papucei.ro!". Daca vrei sa traiesti o primavara deosebita, sa te bucuri de natura si de zilele insorite, cu siguranta ai nevoie de o pereche de pantofi perfecti pentru a te simti in largul tau. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul papucei.ro - sa-ti alegi incaltamintea favorita si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este perechea de pantofi preferata (cu link) si de ce ai optat pentru aceasta? Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la pantofii alesi de tine! ”.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Premiile puse in joc de papucei.ro sunt: balerinii Hey Mouse si Thursday The 12th. Mult succes!


Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 23 aprilie  - 3 mai 2009. Castigatorii vor fi anuntati, luni 4 mai, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatoarele concursului "Papucei.ro te ajuta sa fii sexy in aceasta vara" sunt Anca Virlan si Alexandra Mocan. Felicitari!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare