Pentru ea

#stil # tendinte pantofi 2012 #pantofi neon 2012 # pantofi vara 2012

Pantofii in nuante neon, vedetele verii 2012

Pantofii in nuante neon se numara printre vedetele verii 2012 si sunt o cale excelenta de a introduce in tinuta culorile electrizante, daca nu indraznesti altfel. Vara este invadata de tonuri vii, vesele si naturale, inclusiv in garderoba feminina.

Pantofii in nuante neon au putut fi observati atat la celebritatile de tip de la Hollywood, cat si la iubitoarele de moda care s-au aliniat deja tendintelor. Fie ca vrei sa iesi din anonimat cu vedetele verii 2012, fie ca te caracterizeaza pe deplin acest stil opulent, iata cum poti sa porti aceste accesoriile imposibil de trecut cu vederea.

Reguli de purtare a pantofilor in nuante neon

Prima regula de purtare a pantofilor in nuante neon este sa ii adaptezi intocmai tinutei tale: daca porti o rochie bleumarin, alege un turcoaz vibrant pentru sandale. O tinuta alb-negru isi va primi doza cromatica prin intermediul unor pantofi cu varf ascutit galben-neon, alaturi de o geanta-plic asortata.

Vrei sa porti populara rochie argintie la o ocazie speciala? Urmeaza exemplul Evei Longoria si combin-o cu pantofi roz-neon, extrem de moderni si feminini. Ai grija sa pastrezi o nota discreta pentru restul accesoriilor, pentru a nu-ti supraincarca imaginea.



Foto : millionlooks.com

De asemenea, poti introduce pantofii in nuante neon in tinute cu blocuri de culori. Pur si simplu combina-i cu alte tonuri puternice, conform tendintelor verii 2012. O alta varianta este sa ii porti alaturi de alte culori pale sau mai putin expresive, daca simti nevoia unei echilibrari vizuale la nivelul intregii tinute. Alege a doua varianta daca nu esti dispusa sa iti asumi riscuri si nu te caracterizeaza stilul indraznet.

Asorteaza pantofii in nuante neon cu alte culori neutre: vor arata excelent daca ii porti cu negru, alb, crem, argintiu sau ivoir, adaugand surplusul necesar de luminozitate.



Foto: millionlooks.com

Top pantofi neon in tendinte

Daca te intrebi care sunt, concret, modelele care se poarta vara aceasta in materie de pantofi in nuante neon, am pregatit cateva sugestii pentru tine.

Incearca galbenul neon, intr-un model cu varful decupat si toc cui, precum si cu o bareta chic la baza gleznelor.

Adauga stralucire si personalitate unei tinute de seara eleganta "all black", cu ajutorul unor pantofi fuchsia cu particule stralucitoare:



Foto: cdni.condenast.co.uk

Sandalele cu design in blocuri de culori este de asemenea recomandat de stilisti, iar cele cu talpa intreaga de tip platforma pot fi purtate cu succes in timpul zilei:



Foto: cdni.condenast.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare