Pentru ea

#stil #pantaloni #tendinte vara 2012 # pantaloni statement #tendinte pantaloni 2012 # tendinte pantaloni vara 2012

Pantalonii statement, vedetele sezonului estival

Pantalonii statement sunt vedetele sezonul estival. Cel putin aceasta este viziunea propusa de designeri. Pentru a ajunge la acest trend, ei au combinat mai multe elemente distincte, cum ar fi culorile aprinse si imprimeurile mari.

Daca ti-ai propus ca vara aceasta sa iesi din tipare si sa-ti pui in evidenta latura ta de fashionista, atunci pantalonii statement sunt exact ceea ce cauti. Stramti, foarte largi, 3 sferturi, lungi, colorati, pastelati, cu imprimeuri ikat, cu flori sau linii geometrice - indiferent ce model alegi, fii sigura ca ai dat lovitura.

1. Pantaloni statement cu imprimeu floral

Foarte multi designeri au inclus in colectiile lor de primavara-vara 2012 pantaloni statement. Iti recomandam pentru sezonul estival o pereche de pantaloni cu imprimeu floral purpuriu intens pe fond alb, pentru un contrast mai puternic. Daca gasesti in magazine costum cu pantaloni si sacou, iti recomandam sa porti separat cele doua piese vestimentare, pentru a nu avea un look prea incarcat.

2. Pantaloni statement monocromatici

Pantalonii statement monocromatici, cu talie inalta, sunt ideali daca ai de mers la un eveniment formal. Iti propunem o pereche de pantaloni rosii, cu o croiala pana, care se temina deasupra gleznei. Evident, in functie de preferintele tale poti alege si alte culori.



Foto: millionlooks.com

3. Pantaloni statement cu iluzii optice

Daca nu esti adepta culorilor puternice, dar vrei sa porti o pereche de pantaloni statement, iti recomandam sa alegi o pereche de pantaloni negri, cu dungi subtiri si dese, dispuse in V. Poti crea iluzia unui picior mai lung si mai subtire, iar daca talia este inalta, poti sterge cativa centimetri din jurul abdomenului.

4. Pantaloni statement pastelati

Nuantele pastelate sunt ideale daca vrei sa ai un look modern, insa fara a iesi foarte mult in evidenta. Opteaza pentru o pereche de pantaloni statement intr-o nuanta bej, cu imprimeu delicat in nuante pastelate de mov, verde si maro, care abia daca se observa. Poti purta astfel de pantaloni la serviciu sau la un eveniment mai special.


 

Foto: millionlooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului