Pentru ea

#pantaloni dama nunta #pantaloni dama #stil feminin

Pantaloni de dama la o petrecere de nunta? De ce nu?

Ti s-ar parea ciudat sa porti pantaloni la nunta in locul unei rochii elegante? Nu ar trebui sa ai o parere gresita despre acest tip de tinuta inainte sa afli motivele pentru care o recomandam. Foarte multe femei asociaza pantalonii cu masculinitatea si nu ar trebui sa fie deloc asa. Feminitatea si eleganta nu sunt dependente de rochii si de fuste, ci de atitudine. O femeie poate arata superb intr-o pereche de pantaloni si o bluza eleganta, mult mai bine decat o femeie imbracata intr-o rochie in care se simte incomod sau care nu o avantajeaza.

Pantalonii de dama sunt excelenti: iti asigura confortul de care ai nevoie, libertate de miscare si ii poti purta oriunde doresti, atat la serviciu, dar si la evenimente si in timpul liber. In cazul in care nu vrei sa mergi la o nunta imbracata in pantaloni pentru a nu atrage atentia asupra ta, poti sta linistita: chiar si persoanele care s-ar putea mira de tinuta, in doar cateva secunde se vor obisnui cu imaginea ta si o vor considera ,,normala” pentru un astfel de eveniment.

Sunt multe motive pentru care ai putea purta pantaloni la nunta: sunt comozi, vei arata diferit de restul invitatilor, poti purta aceeasi pereche de pantaloni si la alte evenimente si nimeni nu isi va da seama (ceea ce inseamna ca ai investit inteligent in garderoba ta) si pentru ca se potrivesc mai bine stilului si preferintelor tale. Daca nu ai tocmai silueta ideala si nu esti multumita de picioarele tale, o pereche de pantaloni te poate salva. In continuare, iti vom prezenta trei tinute cu pantaloni de dama eleganti de pe trendland.ro pe care le poti purta la o nunta si in care te vei simti excelent!

1. Pantaloni evazati si corset sau bluza eleganta din dantela

Pantalonii evazati sunt foarte eleganti si schimba total orice tinuta. Pentru a echilibra imaginea de ansamblu, in partea superioara alege o piesa vestimentara cambrata sau cu o croiala pe corp. Alegand un corset, nu ai cum sa dai gres! Daca seara se anunta racoroasa, poti purta un sal foarte subtire. In ceea ce priveste bluza, poti alege una cu o singura maneca si cu aplicatii supradimensionate pe umar. Succes garantat!

2. Pantaloni 7/8 si un top asimetric elegant

Pantalonii 7/8 pot fi purtati cu succes in orice anotimp si la orice eveniment. Iti recomandam o pereche de pantaloni din stofa foarte subtire, usor mulati si in partea de sus un top asimetric sau unul care se inchide parte peste parte. De asemenea, poti opta si pentru un top cu un imprimeu deosebit si volane.

3. Pantaloni si sacou

Daca nunta la care esti invitata are loc la finalul verii sau la inceputul toamnei, cand serile sunt deja racoroase, poti opta pentru un costum cu sacou. Alege pantaloni lungi, usor evazati in partea de jos, iar sacoul poarta-l doar cu lenjerie intima. Eventual, poti alege o bustiera deosebita, din dantela, care sa se vada foarte putin. Astfel, vei fi o prezenta misterioasa si eleganta!

In incheiere, am vrea sa stim ce parere ai despre ideile noastre de tinute cu pantaloni pentru nunta!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/gClFS5UsSKQ

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare